Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TheNorbix - oskarżony przez Blacki

Blacki

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TheNorbix
Data zdarzenia:  2023-08-14 09:55:27
Opis zdarzenia: Wydarzenie miało miejsce na giełdzie lv. Dojechałem na praking dosłownie chwilę pomnie dojechał pojazd sara poszedłem opłacić bilet zobaczyłem że już coś robią przy pojeździe więc podszedłem zobaczyć i zaciągnąć ręczny, następnie poszedłem na giełdę pojazdu już nie było czy naprawdę niema czasu na wykupienie biletu i pojazdy są odrazu zabierane bo jeśli tak jest to totalnie bez sensu tym bardziej że jednak widzą czas jaki samochód stoi w danym miejscu.
Dowody:  wyciąg z logu oraz ss.

[2023-08-14 09:55:27] [Output] : Pomyślnie opłacono parking
[2023-08-14 09:55:27] [Output] : ✔ Bilet parkingowy dla pojazdu Manana został pomyślnie opłacony do 14.08 10:55, za kwotę 40$

mta-screen_2023-08-14_10-02-10.png

Witam z tej strony adept TheNorbix!
Odrazu przejdę do rzeczy bez zbędnych tłumaczeń. Podjechałem na giełdę sprawdzić parkometry wraz z moim kolegom @Nerwanek1 (każdy w osobnej lawecie). Podszedłem do parkometru sprawdzić czy wszystkie auta są opłacone gdzie ukazał mi się pojazd admiral oraz manana (w admiralu siedziała osoba). Ponieważ pojazd stał nie opłacony oraz nie mieścił się całkowicie w liniach parkingu i dodatkowo jak wspomniałeś pojazd również był bez ręcznego postanowiłem założyć blokadę oraz go zabrać. Dodam tylko że przy tej całej sytuacji nie widzialem Ciebie w okolicy pojazdu a więc postanowiłem jak wcześniej wspomniałem umieścić pojazd na parkingu policyjnym. Mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości oraz niżej zamieszczam SS. Pozdrawiam TheNorbix.

pss: Jeśli zarząd uzna że popełniłem błąd jestem skory oddać pieniądze za wyciągnięcie pojazdu z pp.

image.png.bdef0d3ba7c3e8fea38897a17fb8dadb.pngmta-screen_2023-08-14_09-55-29.thumb.png.05c63341937ff58b6f7afe976f442e65.png

Widać SS dokładnie datę pozostawienia pojazdu jest to "9:55:13" Opłacenie parkomatu nastąpiło dokładnie kilka sec po tym jak pojazd został odstawiony na parking czyli " 09:55:27 ".

Czy pozostawienie pojazdu na dokładnie 14 sec na parkingu w celu opłacenia powinno być karane odholowaniem ...

27 minut temu, Blacki napisał:

Widać SS dokładnie datę pozostawienia pojazdu jest to "9:55:13" Opłacenie parkomatu nastąpiło dokładnie kilka sec po tym jak pojazd został odstawiony na parking czyli " 09:55:27 ".

Czy pozostawienie pojazdu na dokładnie 14 sec na parkingu w celu opłacenia powinno być karane odholowaniem ...

Tak jak napisałem wyżej:

Godzinę temu, TheNorbix napisał:

Ponieważ pojazd stał nie opłacony oraz nie mieścił się całkowicie w liniach parkingu i dodatkowo jak wspomniałeś pojazd również był bez ręcznego postanowiłem założyć blokadę oraz go zabrać.

@TheNorbix jak widzisz pojazd który nie ma biletu to odczekaj minimum 5 minut, i nie zabieraj pojazdu od razu. Co do samego zaparkowania pojazdu na miejscu parkingowym to widać, że pojazd stoi źle zaparkowany. @TheNorbix oddaj proszę dla gracza @Blacki 500$, jak przelejesz to wstaw dowód z przelewu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.