Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Prośba o odzyskanie dostępu do konta

OjciecMateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie, 
piszę w sprawie odzyskania dostępu konta, które zostało założone już bardzo dawno temu. Przez bardzo długi czas nie miałem możliwości grania na serwerze i pozapominałem danych do konta taki jak np. Login. Nie ukrywam, że bardzo bym chciał jeszcze pojawić się na serwerze na owym koncie 🙂 Żeby pomóc w odnalezieniu konta podsyłam Wam serial na, którym konto zostało stworzone (SERIAL: 0851AAA6AAA39D7CE3A53DA6BF7FE2E4) Aby jakkolwiek potwierdzić fakt, że konto należy do mnie chciałbym podać e-mail który zapewne jest przypisany do konta lecz nie mam do niego już dostępu z powodu, że też jest to bardzo stary mail i kompletnie nie mam pojęcia jakie hasło tam ustawiłem za swoich młodych lat (e-mail: EMAIL UKRYTY W CELACH BEZPIECZEŃSTWA) Pamiętam też, że posiadam tam jakąś tam manankę aczkolwiek nie jestem tego pewny w stu procentach. W zasadzie to co by mi pomogło najbardziej w odzyskaniu konta to tylko podanie mi loginu, który jest przypisany do ów konta bo wydaje mi się, że hasło metodą prób i błędów udało by mi się odgadnąć.  Bądź zmiana e-maila na aktualny abym mógł w jakikolwiek sposób odzyskać dostęp. 

Z góry dziękuje i Pozdrawiam Serdecznie! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.