Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TheShadov.

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na TheShadov.

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: 80FF567C8FC2B54AE6CFE7D6D43427E4
Powód skargi: Dał mi prawko za  rzecz która miała miejsce i dostałem za nią już dawno prawko ( chyba )
Data zdarzenia: 9 Sierpnia 2023, 12:19
Dowody: Nie wiem czy chodzi o ten film https://imgur.com/a/7aS3Hci a jesli tak to kare za to juz dostałem a jak za coś innego to prosze przedstawic za co, gdyz od paru dni jestem no-lifem i pracuje na rybaku i nie mam jak taranowac pdw!
Opis sytuacji: chyba dostałem prawko za to za co juz dostalem kiedys

Hej, więc tak, był report z powodem: 'Chcę dać klip na gracza który zwodował taxi'. Po czym teleportowałem się do osoby, która napisała reporta, i dostałem owe nagranie, które podesłałeś. Stwierdziłem, że pojazd taxi został wytepany na drogę, i nałożyłem karę za celowy taran frakcji. Rzeczywiście, do błędu się przyznaję, nie zerknąłem na datę nagrania. Karę ci unieważnię i przepraszam za swój popełniony błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.