Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tubas

zerostresu

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zer0stresuu
Nick oskarżonego: Tubas
Powód skargi: Bezpodstawne nadanie kary
Data zdarzenia: 07.08.2023 godzina okolo 18:58
Dowody: logi
Opis sytuacji: stalem sobie na autostradzie na poboczu bo ktos sobie samochody ustawial na boku autostrady, wytepal te pojazdy  wiec napisalem "pan maruda" i  "gdzie admin" po czym bez zadnego ostrzezenia  dostalem mut na 6 godzin.  Nie pozdrawiam.  ps. slyszalem od wielu supportow  ze kara to ostatecznosc 😉

Twoja lista kar jest na tyle pokaźna, że ostrzeżenie by nic nie dało. Widać to dobrze po Twoich poprzednich karach nadanych przez innych członków administracji. Aktualnie posiadasz dwa takie wyciszenia z czego jedno już było przed nadaniem kary przeze mnie.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź RCON.

Teraz, Tubas napisał:

Twoja lista kar jest na tyle pokaźna, że ostrzeżenie by nic nie dało. Widać to dobrze po Twoich poprzednich karach nadanych przez innych członków administracji. Aktualnie posiadasz dwa takie wyciszenia z czego jedno już było przed nadaniem kary przeze mnie.

Ale to ze ci napisalem gdzie admin to cie zabolalo?   ja nie widze w tym zadnej prowokacji wiec to ty masz jakis uraz o to ze degrada dostales 

W dniu 7.08.2023 o 19:08, Tubas napisał:

Czy faktycznie kara została nadana za zwrot "pan maruda" czy doszły do tego również inne słowa?

Proszę przedstawić logi które zostały wysłane Zebrze, nie mam pewności że nie zostało podesłane coś innego

47 minut temu, Zebra napisał:

Czy faktycznie kara została nadana za zwrot "pan maruda" czy doszły do tego również inne słowa?

Dokładniej to było tak leci jetpackiem sobie napisałem "kto to przyszedł, pan maruda" a gdy wytepal te auta to podszedłem do niego i napisałem "gdzie admin"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.