Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na speed - oskarżony przez Bartek9182

Bartek9182

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na speed - oskarżony przez Bartek9182

Nick pracownika: speed
Data zdarzenia:  2023-08-06 19:48 
Opis zdarzenia: Zaparkowałem odpowiednio motor na grzybach około godziny 14:00. Wchodzę dziś na serwer i widzę że jest na parkingu policyjnym. Proszę o ss jak wyglądał pojazd skoro był porzucony, a ja zaparkowałem go odpowiednio.
Dowody: 
image.thumb.png.d2a0e24330019202b1152b4901b58654.png

Po dokładnym sprawdzeniu dowodów na miejscu zdarzenia oraz podesłanym zdjęciu przez oskarżonego wnioskuje, iż pojazd nie znajdował się na parkingu, ponieważ na zdjęciu za motorem nie widać płotu, który oznacza koniec parkingu na owej pracy.

Pojazd został odholowany prawidłowo.

Skargę odrzucam oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.