Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ZioloPL

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

Login: RudyProkurator
Nick oskarżonego: @ZioloPL
Powód skargi: Faworyzacja
Data zdarzenia: chwile temu
Dowody: jvMRqwN.png
Opis sytuacji: Więc ZioloPL tepną się do mnie jak ztaranowałem typa i spytał się czy to  ostatni raz, ja że mam mute wyszedłem z auta i kucnąłem, a następnie wsiadłem ponownie. W tym momencie  proxu wbił się w mecha i zaczął  ładować nitro przez co zabił kilka osób, a ZioloPL napisał "XD" i typ musiał oddać tylko siano jednemu typowi i po sprawie, a ja dostałem 7 dni prawka.

Dlatego, moi kolega @Cytrus<3, @RudySedziaPIS musieli biec z spawna SF, a że obaj mają mute nie mogli nic napisać? Skargi  nie pisze, za otrzymaną karę, ponieważ jest ona w pełni słuszna, a za faworyzowanie gracza z infernusa proxu, zapłacenie 200$ za zabicie dwóch graczy i uszkodzenie komuś pojazdu to 🙂

Twoi koledzy mogli napisać reporta nawet jeśli mieli mute.Koledzy to nie świadkowie a dziwne jest to ,że nie widziałem ich w tamtym miejscu możliwe ,że ich przeoczyłem ponieważ słyszałem tylko wybuch.Po tym jak auto wystrzeliło obróciłem się w stronę mechanika ,oraz sprawdziłem suszarką kto jest właścicielem następnie napisałem ,aby zapłacił za szkody ponieważ uszkodził silnik w mananie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.