Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BadVictoRex

Omandi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Omandi>
Nick oskarżonego: <BadVictoRex>
Powód skargi: <Oszustwo przy wypożyczeniu pojazdu>
Data zdarzenia: <03.01.2021>
Dowody: <Dowody podane w przesłanym pliku ,,SKARGA.txt"SKARGA.txt>
Opis sytuacji: <O godzinie 15:05 dnia 03.01.2021 wypożyczyłem graczowi BadVictoRex Boxville 1.2 za kwotą 750$ na czas 1 godziny. Po upływie czasu pozwoliłem graczowi sprzedać drewno zebrane na drwalu, po czym napisałem mu aby odstawił pojazd na parking przy drwalu. Gracz zgodził się na warunki po czym w zakładce pojazdy pod F5 zauważyłem, że gracz znajduje się przy giełdzie SF. Spytałem się więc go dlaczego on tam pojechał. odpowiedział, że musi coś sprawdzić, w takim razie uwierzyłem mu z przekonaniem, że zaraz wróci na drwala. Po 2 minutach zauważyłem go przy Angel Pine. Stwierdzi, że pomylił drogi ale przy "okazji" sprawdzi cygana. Stwierdziłem, że jak i tak już tam jest to mu dam sprawdzić. Po chwili otrzymałem wiadomość, że gracz sobie kupił auto i, że mam odebrać sobie Boxville u cygana Angel Pine. Po reporcie gracz napisał supporterowi Przemo* iż pozwoliłem mu zostawić pojazd gdzie chce oraz, że zabrałem mu kluczyki (wszystkie wiadomości w dowodach wyciągniętych z logów gry)>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <Gdy chciałem napisać mu o tym, że napisałem skargę, nie było go na serwerze, i nie mogę go znaleźć na forum Dowody w przesłanych grafikach>

Zrzut ekranu (237).png

Zrzut ekranu (238).png

Zrzut ekranu (239).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.