Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Komponat.

Wojtek2010PL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Yummi*
Nick oskarżonego: @Komponat.
Powód skargi: Bezpodstawnie wytepanie pojazdów z posesji.
Data zdarzenia: 01.08.2023
Dowody: 

Opis sytuacji: Witam, sprawa wygląda tak, że posiadam lokatora na domku o ID 670, pewnego dnia wszedłem na serwer pojeździć autami, których już nie było na domku okazało się, że support @Komponat.Wytepał mi je nie wiem z jakiego powodu.

Spoiler

mta-screen_2023-07-27_23-08-01.thumb.png.dcca1250e018f714a20a6e73ada97146.png

Witam, z tego co pamiętam było to po północy dnia 02.08. Otrzymałem report, w którym było, że trzeba wytepać auta z posiadłości prywatnej. Jako, że nie było nikogo z SARA mogłem to zrobić. Spojrzałem na właściciela domku i nie było tam ani tych graczy, ani ciebie, więc nie miałem jak sprawdzić, czy właściciel zgadza się, by te auta tam stały, czy nie. Podczas wytepywania tych pojazdów sugerowałem się jedynie organizacją, do której były przepisane - był to mój błąd, przyznaję się do niego i przepraszam za zbyt pochopne działanie i nie sprawdzenie faktów.

W dniu 3.08.2023 o 00:03, Komponat. napisał:

Witam, z tego co pamiętam było to po północy dnia 02.08. Otrzymałem report, w którym było, że trzeba wytepać auta z posiadłości prywatnej. Jako, że nie było nikogo z SARA mogłem to zrobić. Spojrzałem na właściciela domku i nie było tam ani tych graczy, ani ciebie, więc nie miałem jak sprawdzić, czy właściciel zgadza się, by te auta tam stały, czy nie. Podczas wytepywania tych pojazdów sugerowałem się jedynie organizacją, do której były przepisane - był to mój błąd, przyznaję się do niego i przepraszam za zbyt pochopne działanie i nie sprawdzenie faktów.

Takie reporty powinny być rozpatrywane tylko jak zostaną wysłane przez właściciela posiadłości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.