Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Heysiwer

Typowy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Typowy
Nick oskarżonego: Heysiwer
Powód skargi: Nadużycie władzy.
Data zdarzenia: 12:15 03.01.2021
Dowody: prawko na 7dni
Opis sytuacji: Gdy  jechałem na mecha to gościu wjechał we mnie pod prąd i uciekł pojechałem za nim i próbowałem go zatrzymać na mechu ale ten typ napisał rapsa  i Heysiwer dał mi mute na 7dni to jest przesada i to nie jest moja wina tylko tego typa co pod prąd jechał.

Witam.

Dostaliśmy na Ciebie zgłoszenie, że podobno czekasz, aż gracz naprawi pojazd, żeby go staranować. Zacząłem Cię specować i zauważyłem, jak previon wyjeżdża z mechanika, a ty celowo w niego wjeżdżasz rozwalając mu cały pojazd. Twoje zachowanie w tej sytuacji było wręcz moralnie karygodne, dlatego wyciągnąłem surowe konsekwencje w stosunku do Twojej osoby. Kara w tym przypadku była jak najbardziej słuszna, a karę wyciszenia nie dostałeś na 7 dni, tylko na 24 godziny za CBK wobec gracza, którego taranowałeś. Jeśli gracz Cię taranował, to piszesz reporta, robisz ss'y, a nie (w naszych oczach - administracji) taranujesz go bez żadnego powodu.

Spoiler

§ 7. Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Ode mnie to tyle. Skargę przekazuję gronu Administracji RCON.

2 godziny temu, Typowy napisał:

a mute na 24h za nic bo nic nie pisałem

[2021-01-03 12:11:44] [Output] : (129) Typowy: sam taranujes zi jeĹşdzi sz pod prÄ…d chuju jebany

Faktycznie nic nie pisałeś.

2 godziny temu, Typowy napisał:

a tamtemu nic nie dałeś za to że jechał pod prąd i później mnie wyzywał

Nic nie dostał, bo nie widziałem tego, mogłeś reporta napisać, to by został ukarany.

15 minut temu, Typowy napisał:

report pisałem ale ktoś odebrał i nic nie zrobił

To już nie mój problem.

9 minut temu, Typowy napisał:

jak  jeszcze ja tam pisałem że jeździ pod prąd itp. to chyba powód był

Ale nie było dowodu. Ja też napiszę, że jakiś tam gracz mnie taranuje to co, on dostanie prawko? No nie, bo nie ma dowodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.