Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Niestety muszę się pożegnać..

SiboX.TWR

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety przez swoją głupotę muszę opuścić społeczność PROJECTRPG. Przez 6 miesięcy brak możliwości pisania apelacji, ale co będzie potem to czas pokaże..
Chciałbym podziękować za te niecałe 3 lata, a dokładnie 997 dni przez które przegrałem 823 godz. 31 min. na serwerze.

@zmijapeekprzekonałeś mnie do gry na innym serwerze niż 4lag oraz wielką pomoc od początku aż do końca mojej gry na serwerze!
@shaggy
niestety również na permie ale obiecuje, że jeśli wrócę na serwer to szagi razem ze mną, ale 
@Gash przegraliśmy wiele wspólnych godzin i wiele razy pomagałeś mi w handlu oraz przy kupnie pojazdów. Gash handlarzyk!
@Sieradzty jako pierwszy pokazałeś mi taki serwer jakim jest ProjectRPG
@Diablo022 przejeżdżaliśmy całą mapę wielokrotnie gadając przy tym o wszystkim  i niczymXDD
@Vasdal dużą pomoc wkładałeś w naszą organizacje, powodzenia dalej na serwerze!
@xxLolekxx wiele godzin spędziliśmy razem w organizacji oraz pomagałeś w jej rozwijaniu!
@nequus  pomagaliśmy sobie nawzajem przy kupnach aut(ty szczególnie sultanów XD)

@Mr.Sausage dawaj nowe nuty sosycz, pozdro!
@Chudy_Szczur*dm każdy szczur był walony z nim, a tak po za tym to najlepszy uber pozdrawiam!
@widzisz._.mnie gadaliśmy na vc po pijaku i zmotywowałeś mnie bardzo na duchu, głupia rozmowa a pomogłeś bardzo!
 @YourMom czekam dalej na randkę i tik toka..
@Dante* nauczyłeś mnie zarządzania organizacji oraz pomagałeś w discordzie i robienie grafik, trzeba się zgadać na dc
@Dzak0b zawsze się spotykało przypadkowo na giełdzie i potem gadało długo na vc hahah
@kepucz. wspólnie również trochę spędziliśmy czasu w organizacji
@moczymorda_pawel wiele osób cię nie lubi ale zawsze pomogłeś w wycenie aut i ogólnie po rozmowie wydajesz się porządny gość

Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam ale dziękuje też wszystkim innym osobom, z którymi spędzałem czas na serwerze, wszyscy jesteście wielcy i będzie mi was brakować!❤
Mam nadzieję, że do zobaczenia! Postaram się w nowym roku wrócić silniejszy.

PS
Gracz SiboX.TWR został zbanowany permanentnie przez Banan99 (web), powód: przyjmowanie majątku...

26 minut temu, ZIOMEK1452 napisał:

zabrakło 1k!

Ale licze że kiedyś to powtórzysz i nie zrobisz sam siebie w balona, ucieszyłem sie na tekst że dasz org ale ja i ty byliśmy debilami że tak zrobiliśmy 

Pozdrawiam.

flash wart 200k za organizacje którą możesz stworzyć za 100k XDD biznesmen 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.