Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kosiara17cm

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Usiu napisał:

niezle DMa budujesz powodzenia B)

Z tego co widze to mało jesteś doświadczony jeśli chodzi o dm'a. Tak jak pisałem stojąc na dm i strzelając w pojazd poza dm bądź w kogos poza dm nie da się nic rozwalić / zabić. + nie wypowiadaj sie w nie swojej skardze, przeczytaj regulamin potem coś pisz.

Teraz, Stefano_ napisał:

Przepraszam że się udzialam tutaj

Ale parę dni temu gracz @Ajda też przebiła mi 2 opony w banshee gdyż stałem poza dm

nie wypowiadaj się w nie swojej skardze, i nie gadaj farmazonów. Tyle odemnie.

Miałem się nie wypowiadać ale skoro mnie oznaczyłeś to powinnem bo jakiś poziom kultury mam nie to co ty. Dobra misiu kolorowy na klipach widać jak nawet na dm mnie nie ma XD także tyle dziękuję. Odnosząc się do opon to 1 buta miałeś przed strzałem gracza Ajda, a strzał z strzelby również był jak miałeś już przebita bo niemożliwym jest przebić oponę strzelbą z takiej odległości skoro widać że pociski trafiają w dach xd także coś nie wyszło może nie te klipy... Po za tym staliście na linii dm i prowokowaliscie także nwm po co ten wylew łez haha.   

A tu ss XDD  śmieszne wsm miłego tyle ode mnie skarga bez sensu, nie ma dowodów stwierdzających kto przebił, a teraz pozorujesz to pod siebie miłego powodzonka tam... ❤️

PS: Proszę administrację o wyciągnięcie konsekwencji za bezsensownego Pinga bo opisując zdarzenie pomówił moją osobę, a na klipach widać swojeScreenshot_2023-07-18-05-01-11-526-edit_com.android.chrome.jpg

4 godziny temu, Darkon napisał:

Miałem się nie wypowiadać ale skoro mnie oznaczyłeś to powinnem bo jakiś poziom kultury mam nie to co ty. Dobra misiu kolorowy na klipach widać jak nawet na dm mnie nie ma XD także tyle dziękuję. Odnosząc się do opon to 1 buta miałeś przed strzałem gracza Ajda, a strzał z strzelby również był jak miałeś już przebita bo niemożliwym jest przebić oponę strzelbą z takiej odległości skoro widać że pociski trafiają w dach xd także coś nie wyszło może nie te klipy... Po za tym staliście na linii dm i prowokowaliscie także nwm po co ten wylew łez haha.   

A tu ss XDD  śmieszne wsm miłego tyle ode mnie skarga bez sensu, nie ma dowodów stwierdzających kto przebił, a teraz pozorujesz to pod siebie miłego powodzonka tam... ❤️

PS: Proszę administrację o wyciągnięcie konsekwencji za bezsensownego Pinga bo opisując zdarzenie pomówił moją osobę, a na klipach widać swojeScreenshot_2023-07-18-05-01-11-526-edit_com.android.chrome.jpg

Klipy z dźwiekami też mamy więc jeżeli chcesz misiaku to moge wrzucić bo widzę ze niewiniątko udawać chcesz a kulturą się średnio popisałeś 

4 godziny temu, Darkon napisał:

+ zainwestuj w okulary bo na 2 klipie widać jak auto glebe dostaje po strzale twojej koleżanki ajdy

3 minuty temu, OperatorKosiarki napisał:

Klipy z dźwiekami też mamy więc jeżeli chcesz misiaku to moge wrzucić bo widzę ze niewiniątko udawać chcesz a kulturą się średnio popisałeś 

+ zainwestuj w okulary bo na 2 klipie widać jak auto glebe dostaje po strzale twojej koleżanki ajdy

"Proszę administrację o wyciągnięcie konsekwencji za bezsensownego Pinga bo opisując zdarzenie pomówił moją osobę, a na klipach widać swoje" 

odpowiadając na twoje farmazony, bezsensowny ping tak uważasz, a mi się wydaję że mucika na jakieś 2-3d dorzucając jednego klipa do całej sytuacji mogę ci ogarnąć

23 minuty temu, OperatorKosiarki napisał:

Haha luźno tylko to działa w dwie strony jak mi lecisz po rodzicach to nie będę cicho siedział a rapsy były pisane i jak widać admin nic z tym nie zrobił dobrze wiesz jak było klipy też mam dla twojej świadomości

23 minuty temu, OperatorKosiarki napisał:

bezsensowny ping tak uważasz, a mi się wydaję że mucika na jakieś 2-3d dorzucając jednego klipa do całej sytuacji mogę ci ogarnąć

Skarga dotyczy czegoś czego nie zrobiłem tak że bezsensowny a tu ci przypomnę o co skargę piszesz 

12 godzin temu, OperatorKosiarki napisał:

Powód skargi: Bugowanie dma, zniszczenie opon w pojezdzie

Także ten jeżeli coś jeszcze to chodź wyjaśnić pv a nie tu bo pośmiewisko z siebie robisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.