Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na bialyja

Fugi

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 624
Login: Fugi
Nick oskarżonego: bialyja
Powód skargi: Prowokacje, obraza lidera org oraz członków 
Data zdarzenia: 2023-07-09 22:00
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Dzień przed ową sytuacją  spodobała nam się ta sama baza organizacji czyli próbowałem powalczyć o nią gdy wysłałem swoją ofertę na licytacji bazy dostałem wiadomość od owego oskarżonego ze mam ją zostawić bo on chce ją  i zaproponował mi ze odda swoją byłą posiadłość na cele organizacyjne musiałem przemyśleć sytuacje wiec mu nie odpisałem. Następnego dnia gdy po zalogowaniu na serwer przywitałem sie z organizacją zostałem przywitany przez owego gracza takimi tekstami jak: "[2023-07-09 21:58:31] [Output] : O> bialyja: no meliniarze zostaną meliniarzami nie bede was na salony wpraszal" oraz "[2023-07-09 21:59:02] [Output] : O> bialyja: po kwasie obrzygasz mi parking" nie dość ze obraził moją osobę to również osoby z mojej organizacji. Również po nie odpisaniu  na te zaczepki otrzymałem taką wiadomość: "[2023-07-09 22:01:14] [Output] : O> bialyja: lider ma miliony i nic nie kupuje " owy tekst rozumiem ze jako iż ze osiągnąłem cos na serwerze to mam pomagać organizacji na 110% rozumiem ze gracz mógł byc zły na to ze chciałem odkupic baze ale czy taki teskst ze mam wiecej pieniedzy to mam kupic inną baze czy zaiwestowac w organizacje? W organizacje zainwestowałem już sporo ale jakoś sam gracz nie mógł okazać w tego w jakiś składkach czy pomoc w organizacji (przez pół roku  byłem nieaktywny). Pózniej gdy odpisałem mu na ten tekst słowami " po chuj zaczynasz ten temat" otrzymałem odpowiedz "[2023-07-09 22:01:29] [Output] : O> bialyja: srak" oraz " [2023-07-09 22:01:37] [Output] : O> bialyja: bo z chujem gadam" czy teksty "[2023-07-09 22:01:49] [Output] : O> bialyja: jerry nie spinaj gaci", [2023-07-09 22:02:11] [Output] : O> bialyja: jakby widzieli jakim jestes mefedroniarzem", [2023-07-09 22:03:28] ", " [Output] : O> bialyja: 2 miliony na koncie i nie chcial nam bazy kupic pod mostem ". Jak dla mnie owy gracz powinnien zostac ukarany jak najsurowiej ponieważ pozwolił sobie na nieco za dużo do lidera ktorym jestem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.e77a3cb62275ed12bffc27f75c677509.png

i generalnie chcialem poprostu sie wpasowac w klimat organizacji jaki stwarzales pisales o wiele gorsze rzeczy. uwazam ze skarga jest bez sensu bo takich rzeczy mnie nauczyles na chacie.  i bycie liderem nie robi z ciebie nadczlowieka.. niech administracja sprawdzi twoje logi jak sie wyrazasz i nie pisz skarg jak masz cos za uszami. 

do organizacji nic nie mam bo dobre chlopaki niektorzy tylko ty robisz tam glowna patologie myslalem ze masz zjazd po narkotykach taki agresywny czasem bywales

po audycji przeczytam dokladnie twoje basnie i sie odniose do wszystkiego

,,owy tekst rozumiem ze jako iż ze osiągnąłem cos na serwerze to mam pomagać organizacji na 110%" najpierw to daj z siebie chociaz 10%

,,ale jakoś sam gracz nie mógł okazać w tego w jakiś składkach czy pomoc w organizacji " chcialem pomoc ale przemyslalem to, że jestem traktowany w niej gorzej od śmiecia i obgadywany przez ciebie za plecami więc zmieniłem zdanie i odpłaciłem tym samym zachowaniem 😉 nie jestem lizusem jak niektorzy losowi ludzie ze strefy DM w tej organizacji. byle zeby sie podlizac fugiemu 😉 

zauważ też, że niektóre rzeczy są napisane ironicznie a to, że po odstawieniu masz jazdy to nic nie poradzę 

Moje teksty?

Po 1. Czy teksty "Co tam debile" czy w jakimś innym stylu kogoś obrażały czy bardziej były w żartobliwy sposób? Jakoś nikt problemu nigdy nie miał a jeśli ktoś miał to przepraszałem. 

Po 2. A twoje teksty tego wieczoru na pewno nie były żartobliwe.

Po 3. Proszę nie wyzywać mnie od narkomanów bo to kolejny tekst który obraza moja osobę. 

Takie sytuacje wystarczy zgłosić w reporcie i byłoby to tak sam traktowane jak jakiś zwykły gracz byłby niekulturalny wobec kogoś innego.

Patrząc po logach organizacji to nie tylko bialyja zachowywał się w ten sposób. Ogólny klimat organizacji to teksty na takim poziomie, dlatego też tym razem nie nadam kary wyciszenia.

Na przyszłość proszę zgłosić sytuację w reporcie na serwerze, a konsekwencje wyciągać wewnątrzorganizacyjnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.