Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Przemo*

Montana.DDL*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mis^MaliS.*
Nick oskarżonego: Przemo*
Powód skargi: Bezpodstawny kick.
Data zdarzenia:  02.01.2021
Dowody: 

Spoiler

niestety ss nie zapisał mi się ale to można sprawdzić po logach

Opis sytuacji: Mianowicie grając na serwerze wyłączyłem wiadomości prywatne ,aby gracze do mnie nie pisali i ustawiłem  swój powód ,,łowie rybky jebac60,, . Po czasie administrator @Przemo* napisał do mnie żebym zmienił tekst powodu , oczywiście nie miałem i nie mam zamiaru go zmieniać ponieważ to moja prywatna sprawa dlaczego mam taki a nie innym powód. Spytałem go żeby przytoczył mi pkt. z regulaminu serwera,który zabrania takich wiadomości pan przemo* odpisał mi  ze 4 pkt. regulaminu  ,,Użytkownik powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością Serwera.,, .Uważam że wyłączając wiadomości prywatne nie chce mieć żadnej interakcji z innymi graczami ,jak już pisałem wyżej to moja inicjatywa. Wracają do tematu skargi dostałem kicka tuż przed moją premią i straciłem 500 dolarów ,bardzo chciałbym je odzyskać jeśli będzie taka opcja a pana przema prosić o nie poczuwanie się na randze. Z góry dziękuje i pozdrawiam,mam nadzieje że popatrzycie na to od strony gracza.

Przykro mi, że dajesz powód, a później go nie pamiętasz "[2021-01-02 10:17:54] [Output] : ✖ Gracz, któremu próbujesz wysłać wiadomość ma zablokowane PM. Powód: Nakurwiam Rybky JEBAC60." to po pierwsze. Po drugie jeśli nie chcesz mieć z nikim interakcji to można wyrazić to w sposób kulturalny, proszę o nie poczuwanie się i nie zgrywanie cwaniaka. Dostałeś kicka, który miał podstawę całkowitego braku kultury, nie potrafisz się zachować to już nie moja wina.

[2021-01-02 10:37:10] [Output] : << [89] Montana^MDMA.*: kasztanie
[2021-01-02 10:37:15] [Output] : >> [89] Montana^MDMA.*: Grzeczniej
[2021-01-02 10:37:17] [Output] : << [89] Montana^MDMA.*: oddajesz 500 pln za premie
[2021-01-02 10:37:21] [Output] : << [89] Montana^MDMA.*: i mi tu nie cwaniakujesz
[2021-01-02 10:37:32] [Output] : << [89] Montana^MDMA.*: bo takiego pkt w regulaminie nie na forum
[2021-01-02 10:37:42] [Output] : << [89] Montana^MDMA.*: i zaraz ide pisac skargulke koteczku
[2021-01-02 10:37:50] [Output] : >> [89] Montana^MDMA.*: Idź napisz 😉
[2021-01-02 10:37:50] [Output] : << [89] Montana^MDMA.*: nie ma*

I kasztanami możesz sobie kolegów nazywać, nie mnie ;).

4 minuty temu, Przemo* napisał:

Przykro mi, że dajesz powód, a później go nie pamiętasz "[2021-01-02 10:17:54] [Output] : ✖ Gracz, któremu próbujesz wysłać wiadomość ma zablokowane PM. Powód: Nakurwiam Rybky JEBAC60." to po pierwsze. Po drugie jeśli nie chcesz mieć z nikim interakcji to można wyrazić to w sposób kulturalny, proszę o nie poczuwanie się i nie zgrywanie cwaniaka. Dostałeś kicka, który miał podstawę całkowitego braku kultury, nie potrafisz się zachować to już nie moja wina.

Przykro mi .ale jestem toxic a po za tym rozwalić się na ekhem to nie rozwalenie się 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.