Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Keicam. - oskarżony przez Baleron

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Keicam.
Data zdarzenia: 
13.07.2023
Opis zdarzenia: 
Pracownik @Keicam. złamał następujące podpunkty §4. Pracownikowi zabrania się wywyższania nad innymi graczami oraz pracownikami.  oraz §23. Każdy pracownik ma kategoryczny zakaz zabierania pojazdu, który nie łamie zasad serwerowych, nawet pomimo wezwania. regulaminu frakcji. Na czacie organizacji Keicam. skierował wiadomość o treści "zaraz twojego sanda zabiore i sie skonczy", złamał on podpunkt §4 regulaminu. Następnie gdy byłem przy swoim aucie pracownik frakcji załadował na lawetę bezpodstawnie sandkinga łamiąc podpunkt §23 regulaminu.
Dowody: 

Spoiler

Logi: [2023-07-13 12:36:14] [Output] : O> Keicam.: zaraz twojego sanda zabiore i sie skonczy
[2023-07-13 12:36:23] [Output] : O> Baleron: o prosze
[2023-07-13 12:36:26] [Output] : O> Baleron: DAWAJ
[2023-07-13 12:36:29] [Output] : O> Baleron: sproboj
[2023-07-13 12:36:38] [Output] : O> Keicam.: no podjedz
[2023-07-13 12:36:42] [Output] : O> Keicam.: to sie przekonasz

Filmik: https://imgur.com/a/8o8oKqz

Witam, odpowiadając na wyższej podaną skargę chciałbym się jakos wytłumaczyć, tak przyznaje się że zabrałem pojazd na lawetę lecz nie zabierałem pojazdu na pp lub na przecho tylko zabrałem odstawiłem wziąłem auto które powinienem wziąść ( auto z wezwania SAPD ) i odjechałem, nie zarekwirowałem pojazdu więc nie poniosłeś żadnych szkód ani pieniężnych ani materialnych, przepraszam za to co zrobiłem, żałuję.

19 minut temu, Keicam. napisał:

Witam, odpowiadając na wyższej podaną skargę chciałbym się jakos wytłumaczyć, tak przyznaje się że zabrałem pojazd na lawetę lecz nie zabierałem pojazdu na pp lub na przecho tylko zabrałem odstawiłem wziąłem auto które powinienem wziąść ( auto z wezwania SAPD ) i odjechałem, nie zarekwirowałem pojazdu więc nie poniosłeś żadnych szkód ani pieniężnych ani materialnych, przepraszam za to co zrobiłem, żałuję.

Zabierając mój pojazd na lawetę chciałeś zrobić mi "na złość" wykorzystując przy tym pojazd frakcyjny. Dopiero, gdy napisałem skargę naglę "żałujesz" za to co zrobiłeś, przed napisaniem jeszcze zdążyłeś mnie zwyzywać XD. Uważam, że twoje przeprosiny są nie szczere i tylko po to, aby złagodzić ewentualną karę. Pozdrawiam :) 

39 minut temu, Keicam. napisał:

Pojazd wciągnąłem na chwilkę gdyż chciałem wystraszyć właściciela, poprostu nerwy mnie poniosły po tym jak mnie prowokował, wiem nie powinienem.

Wczoraj właśnie sprawdzałem logi i przed tym całym zdarzeniem nie znalazłem żadnej prowokacji. Mógłbyś wysłać logi na których prowokowałem cię?

@Keicam. z racji, iż nie zachowałeś kultury podczas pełnionej służby oraz bezpodstawnie odholowałeś pojazd, który nie łamał regulaminu frakcji SARA i zasad serwera. Zostajesz zawieszony na okres 7 dni.

Skargę przyjmuję oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.