Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Zastępcą Dyrektora radia ProjectFM

Koteczekk

Rekomendowane odpowiedzi

ICnO2iG.pngnaTqDnE.png

Dzień dobry, z tej strony Junior Pressman Koteczek z Redakcji Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiad z Zastępcą Dyrektora radia ProjectFM @Kulek. Zapraszam do czytania.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @Koteczekk | K - @Kulek
R: Dzień dobry z tej strony Koteczekk z redakcji prasowej Project News. Czy mógłbym zadać ci kilka pytań?
K: Witam Pana redaktora. Z tej strony Kulek! Pewnie, możesz mi zadać kilka pytań, chętnie na nie odpowiem.

R: Na sam początek mógłbyś się nam przedstawić?
K: Oczywiście. Na imię mam Dawid, niedawno skończyłem 18 lat. Na co dzień, staram się być uśmiechnięty, miły i optymistycznie podchodzić do życia. Aktualnie uczęszczam do technikum o profilu turystycznym. Na projekcie gram od listopada 2021, aktualnie przynależę do frakcji SAMD, gdzie plasuje rangę PARAMEDIC III, jestem szkoleniowcem akademii, członkiem zarządu podjednostki CSR. Oraz jestem vliderem biznesu ProjectFM.

R: Od jakiego czasu jesteś w radiu serwerowym ProjectFM?
K: Do radia dołączyłem 16 maja ubiegłego roku poprzez rekrutację.

R: Czy spodziewałeś się, że zajdziesz w radiu tak daleko, czyli na stanowisko Zastępcy dyrektora?
K: Od początku wysoko mierzyłem. Gdy dołączyłem do radia, nie było zbytnio nikogo, poza zarządem kto by się angażował jakkolwiek w życie biznesu. Każdy miał niską rangę, było dosyć małe grono prezenterów. Moja droga do zarządu trwała 2 miesiące, co uznaje za bardzo szybkie przebicie.

R: Jakie aktualnie obowiązki pełnisz jako Zastępca dyrektora w radiu?
K: Zajmuje się tak naprawdę wszystkim. Koordynuje pracę biznesu, dbam o porządek, organizuje rekrutację, szkole i egzaminuje akademie, liczę wypłaty, wymierzam sprawiedliwość w razie jakichś skarg, ostatnio zajmuje się edycją regulaminu, jestem odpowiedzialny za awanse, powroty i wszystkie obowiązki związane z zarządem. Ostatnio też pomagam Amiczkowi wdrożyć się w zarząd biznesu i przekazać mu część moich obowiązków.

8n7PTvO.png

R: Czy planowałeś kiedyś odejście z ProjectFM?
K: Po pierwszej audycji chciałem odejść, ale odważyłem się zrobić kolejną, która była egzaminem i wtedy zaczęło mi się to bardzo podobać. Później, nawet przez chwilę nie miałem momentu zwątpienia. Czasem nudzi mi się, ale nigdy nad odejściem jakoś nie myślałem, tym bardziej że nie widzę jakiś większych alternatyw.

R: Jak to wszystko się zaczęło? Ktoś cię namówił do napisania rekrutacji, czy sam podjąłeś taką decyzję?
K: Odkąd się dowiedziałem o takiej możliwości, to miałem z tyłu głowy chęć, aby się w tym spróbować. Prędzej byłem w biznesie Project News oraz Project Cars, ale to szybko mi się znudziło.

R: Od jak dawna jesteś w zarządzie ProjectFM?
K: Niedługo minie rok, w zarządzie jestem od 27 lipca, ubiegłego roku.

R: Dobrze to by było na tyle, dziękuję za odpowiedzi, czy chciałbyś coś jeszcze dodać?
K: Tak, chciałbym pozdrowić Livia, redaktora, dobrych prezenterów z ProjectFM, całą frakcję SAMD oraz wszystkich czytelników.

XGwBbve.png

Bardzo dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca. Oraz jeszcze raz ci dziękuję @Kulek za cały wywiad, a wam czytelnikom życzę miłego dnia/wieczoru. Dowidzenia oraz do następnego.

8eybfgF.pngkoteczekk.png.9c54f1389ec8f39f98fa603fd2b702c7.pngaiishan.png.69d5849e1864675c6da18f8a92a27398.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.