Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amzek

Yomenik*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: TereQ
Nick oskarżonego: Amzek
Powód skargi: Nie słuszne zabranie prawa jazdy na 3 dni
Data zdarzenia: 11 sierpnia godzina 22.00
Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/1iW9PlPASpu1fi/d1337RHAqFUc?invite=cr-MSxWaXUsMTc2MDA3NzM5LA
Opis sytuacji: Witam to tak, zostało mi zablokowane prawo jazdy na 3 dni z powodem: Celowe taranowanie jednostek SAPD, odwalanie. Z mojej strony raz lekko uderzylem w zderzak Stratuma co bedzie widac na filmiku, nie było żadnego pitowania ani odwalania po prostu jeździłem i oglądałem akcje RP ponieważ mnie ciekawiło jak to teraz wyglądają pościgi policyjne, bardzo przepraszam za to szturchniecie stratuma przyznaje sie do tego lecz pan Supporter Amzek stwierdził że ukara mnie blokadą na prawo jazdy która będzie trwać aż 3 dni. Naprawdę przepraszam ale chciałem pooglądać taki pościg nie ukrywam nie było mnie tu dawno i ciekawość mnie zżerała. Co mogę jeszcze napisać, kara zbyt surowa jak na jednego przypadkowego pita. Przepraszam i Życzę Miłego dnia !

Uszanowanie, na twoim klipie widnieje zupełnie inna sytuacja, niż ta, za którą dostałeś karę prawo jazdy. W pełni rozumiem, że ciekawił cię pościg za graczem, natomiast wystarczyło trzymać prawidłowy odstęp od kordonu i sobie patrzeć i nie przeszkadzać. Kara nadana na okres trzech dni jest uargumentowana tym, że dwa dni temu otrzymałeś niemal identyczny powód, a mianowicie był to "Jazda pod prąd, taran". Klip, z sytuacją, za którą otrzymałeś karę wyślę do Adminsistratora sprawdzającego tą skargę. Dalsza część twojej wypowiedzi w tym temacie brzmi jak tłumaczenie się niemalże w apelacji, więc zachęcam cię abyś ją napisał. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.