Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na czeslawmuwi

Hexus

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hexus
Nick oskarżonego: czaslawmuwi
Powód skargi: Brak czasu na reakcję
Data zdarzenia: 19:36 10.07.2023
Dowody: brak, nie nagrywałem w tym momencie, nie przewidziałem tak chamskiego zachowania ze strony administracji
Opis sytuacji: Podczas rozgrywki na serwerze, podjechałem na spawn w San Fierro, czekałem na kolegę. Podjechałem pod niego na 10 sekund w taxi zone. Otrzymałem ostrzeżenie, że mam wyjechać, od razu po tym napisałem już i zacząłem ruszać, po czym pan support czeslawmuwi usunął mi auto mimo że byłem w ruchu. Moim zdaniem takie zachowanie jest karygodne, by support po nadaniu ostrzeżenia od razu usuwał samochód mimo że wykonuje się rzecz o którą prosi. 

Chamskim zachowaniem można nazwać wjazd na strefę taxi, gdzie kilka metrów dalej mogłeś spokojnie poczekać na swojego kolegę, jednakże Ty musiałeś podjechać jak najbliżej. Odesłałem Twój pojazd na przechowalnie,  po nadanym Ci ostrzeżeniu innego członka administracji dlatego iż ciągle w tej strefie byłeś. 10 sekund troszkę Ci się dłużyło więc dokonałem odpowiedniej akcji. Tyle ode mnie.

No chyba kolega się lekko pomylił, ledwo co w nią wjechałem a już dostałem ostrzeżenie, przeczytałem je od razu napisałem już i wyjeżdżałem.

I mimo wszystko nie zmienia to tego że niepotrzebnie odsyłałeś samochód i zamiast pomagać graczom to przeszkadzasz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.