Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SiemoL

klaudia26

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 76779
Login: zlamas
Nick oskarżonego: SiemoL (właściwie to organizacja ModernFamily)
Powód skargi: Łamanie regulaminu własnej organizacji.
Data zdarzenia: 09.07.2023
Dowody: Logi poniżej
Opis sytuacji: Dnia 08.07.2023 dołączyłem do organizacji ModernFamily wraz z @lala. Otrzymałem zaproszenie na discorda, gdzie miałem zapoznać się z regulaminem i podobno następnego dnia miałem otrzymać rangę, której ostatecznie nie dostałem. Kazano nam wpłacić 1000$ do bankomatu organizacji, co wydawało się podejrzane, bo w regulaminie widniało wpisowe o wysokości 5000$. Dnia dzisiejszego w okolicach godziny 20:00 jeden z zastępców organizacji @MarceliQ napisał do mnie wiadomość na czacie organizacji o treści: [2023-07-09 20:03:55] [Output] : O> MarceliQ: szmato
[2023-07-09 20:03:59] [Output] : O> MarceliQ: dawaj patriota. Myślę, że takie słownictwo w stronę członka organizacji, po tym jak skorzystał z pojazdu przypisanego do organizacji i przeznaczonego do użytku jest po prostu naganne. Faktycznie ja również nie popisałem się kulturą i po prowokacji odpowiedziałem w następujący sposób: [2023-07-09 20:04:04] [Output] : O> zlamas: klej dziwke. Po tym zostałem wyrzucony z organizacji wraz z @lala, który nic nie zrobił. Następnie: [2023-07-09 20:05:41] [Output] : >> [112] MarceliQ: dzisiaj leci skarga na wasza org || [2023-07-09 20:05:55] [Output] : << [112] MarceliQ: za? || [2023-07-09 20:06:11] [Output] : >> [112] MarceliQ: obraza wlasnych czlonkow, niestosowanie sie do wlasnego regulaminu i bezpodstawne kickowanie || [2023-07-09 20:06:45] [Output] : << [112] MarceliQ: regulaminu niema || Panowie po prostu postanowili usunąć regulamin z discorda, ale mam nadzieje, że nadal widnieje na Discordzie ProjectRPG w dziale organizacji ;) Wygląda mi to po prostu na organizacje do wyłudzania pieniędzy od nowych graczy. Liczę na to, że zostaną wyciągnięte konsekwencje dla wymienionej wyżej ^^organizacji^^.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.6c4ae32729b9190c71e9e99e1ee141b6.png

Co do mnie to zostałem zdegradowany ze stanowiska na któym byłem i napisałem na siebie report z wulgarnym logiem którego przyjął copka - poprosił mnie o nie pisanie tak więcej wiec mysle ze zostalem ukarany za swoje czynyimage.png

2 godziny temu, SiemoL napisał:

ale ja nawet tego twojego kolegi nie dodałem nie było do na dc wiec nie wiem jakim prawiem był dodany

ale marcelik został ukarany i ta skarga jest nie poczebna

Najlepiej zwalić wszystko na gościa, który odwala i kary nie robią na nim żadnego wrażenia. Skarga jest potrzebna, tłumaczenie się, że nie wiedziałes nic o moim koledze jest śmieszne. Masz zarząd w organizacji, który dodaje osoby, to powinieneś brać za niego odpowiedzialność. 

W dniu 9.07.2023 o 20:35, zlamas napisał:

UID: 76779
Login: zlamas
Nick oskarżonego: SiemoL (właściwie to organizacja ModernFamily)
Powód skargi: Łamanie regulaminu własnej organizacji.
Data zdarzenia: 09.07.2023
Dowody: Logi poniżej
Opis sytuacji: Dnia 08.07.2023 dołączyłem do organizacji ModernFamily wraz z @lala. Otrzymałem zaproszenie na discorda, gdzie miałem zapoznać się z regulaminem i podobno następnego dnia miałem otrzymać rangę, której ostatecznie nie dostałem. Kazano nam wpłacić 1000$ do bankomatu organizacji, co wydawało się podejrzane, bo w regulaminie widniało wpisowe o wysokości 5000$. Dnia dzisiejszego w okolicach godziny 20:00 jeden z zastępców organizacji @MarceliQ napisał do mnie wiadomość na czacie organizacji o treści: [2023-07-09 20:03:55] [Output] : O> MarceliQ: szmato
[2023-07-09 20:03:59] [Output] : O> MarceliQ: dawaj patriota. Myślę, że takie słownictwo w stronę członka organizacji, po tym jak skorzystał z pojazdu przypisanego do organizacji i przeznaczonego do użytku jest po prostu naganne. Faktycznie ja również nie popisałem się kulturą i po prowokacji odpowiedziałem w następujący sposób: [2023-07-09 20:04:04] [Output] : O> zlamas: klej dziwke. Po tym zostałem wyrzucony z organizacji wraz z @lala, który nic nie zrobił. Następnie: [2023-07-09 20:05:41] [Output] : >> [112] MarceliQ: dzisiaj leci skarga na wasza org || [2023-07-09 20:05:55] [Output] : << [112] MarceliQ: za? || [2023-07-09 20:06:11] [Output] : >> [112] MarceliQ: obraza wlasnych czlonkow, niestosowanie sie do wlasnego regulaminu i bezpodstawne kickowanie || [2023-07-09 20:06:45] [Output] : << [112] MarceliQ: regulaminu niema || Panowie po prostu postanowili usunąć regulamin z discorda, ale mam nadzieje, że nadal widnieje na Discordzie ProjectRPG w dziale organizacji 😉 Wygląda mi to po prostu na organizacje do wyłudzania pieniędzy od nowych graczy. Liczę na to, że zostaną wyciągnięte konsekwencje dla wymienionej wyżej ^^organizacji^^.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.6c4ae32729b9190c71e9e99e1ee141b6.png

Co do regulaminu organizacji to był on robiony 5 razy przez 5 różnych osób teraz regulaminu niema ponieważ organizacja zmienia nazwę , lidera i zarząd. Nie wiem czemu nazywasz organizacje skokiem na forse jeśli Karpiuk kazał ci zapłacić 1000$ wstępnego zamiast 5000$. Tego samego dnia dostałem 3 kary na długi okres co myślę możesz was zadowolić 😬. Co do wyzywania członków to może nie powinienem tego robić ale mam problemy z głową 🤯. Także ten polecam skargę zamknąć bo szkoda czasu cnie.

Nie wiem zbytnio, dlaczego gracze mieliby niby naciągać kogoś na pieniądze, szczególnie, kiedy wpisowe wynosiło 5.000$ tak jak mówiłeś, a od Was zostało pobrane tylko 1.000$. Uważam, że decyzja usunięcia Was z organizacji była zbyt pochopna, ze strony @MarceliQ. Dlatego będziesz zmuszony do zwrócenia graczom kwoty, którą płacili za wstęp do organizacji. 

1.000$ dla @zlamas 
1.000$ dla @lala

Sprawę brak kultury uważam za rozwiązaną, aczkolwiek mimo to, upominam oraz przypominam, że nie odnosimy się w ten sposób do żadnego gracza.

Jako, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie masz 24h na uregulowanie kosztów. Pieniądze przelej bezpośrednio do graczy, bądź przez bank w Los Santos na UID 76779 oraz 76778.
Jak to zrobisz poinformuj mnie za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

23 minuty temu, Mixsu napisał:

Nie wiem zbytnio, dlaczego gracze mieliby niby naciągać kogoś na pieniądze, szczególnie, kiedy wpisowe wynosiło 5.000$ tak jak mówiłeś, a od Was zostało pobrane tylko 1.000$. Uważam, że decyzja usunięcia Was z organizacji była zbyt pochopna, ze strony @MarceliQ. Dlatego będziesz zmuszony do zwrócenia graczom kwoty, którą płacili za wstęp do organizacji. 

1.000$ dla @zlamas 
1.000$ dla @lala

Sprawę brak kultury uważam za rozwiązaną, aczkolwiek mimo to, upominam oraz przypominam, że nie odnosimy się w ten sposób do żadnego gracza.

Jako, iż posiadasz wymaganą kwotę na koncie masz 24h na uregulowanie kosztów. Pieniądze przelej bezpośrednio do graczy, bądź przez bank w Los Santos na UID 76779 oraz 76778.
Jak to zrobisz poinformuj mnie za pomocą odpowiedzi do tej skargi.

Kto ma oddać ja czy @SiemoL?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.