Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Many oskarżony przez vin.Disel

vin.Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Many
Data zdarzenia: 01.01.2021
Opis zdarzenia:  Dzień dobry z niechęcią piszę tę skargę no ale jako gracz jestem do tego zmuszony. Mianowicie pracownik SARA będąc w akademii złożył podanie w otwartej rekrutacji do frakcji SAFD o ile się nie mylę to jest to zabronione więc pracownik łamie tym samym regulamin frakcji.
Dowody:  Podanie jest na 5-tej pozycji na stronie drugiej

5 minut temu, Many napisał:

Nie wiedziałem że będąc we frakcji nie mogę złożyć podania do innej frakcji po za tym norme wyrabiam tygodniowo więc nie widzę problemu jak  przykładowo bym był we 2 frakcjach tu i tu bym wyrabiał norme  bo dla mnie  to nie jest problem zrobić 150 czy 1200 minut bo i tak większą połowe czasu spędzam na serwerze 

Nie no ja nie mam pytań, pierwszy raz widzę żeby takie coś miało miejsce trochę śmiechłem bo moim skromnym zdaniem jest to oczywiste że nie można być w dwóch frakcjach na raz.

16 minut temu, Many napisał:

Ale z czym ty masz problem powiedz mi ? smieszne to jest twoje zachowanie, pozatym jak to takie oczywiste  to mogle mi na pv napisać a nie od razu z ucha strzelac xddd

jeszcze na koniec dodam że dobrze o tym powinieneś wiedzieć że nie możesz tak postępować bo z tego co mi wiadomo takie rzeczy są omawiane wewnątrz frakcji 

1 minutę temu, vin.Disel napisał:

jeszcze na koniec dodam że dobrze o tym powinieneś wiedzieć że nie możesz tak postępować bo z tego co mi wiadomo takie rzeczy są omawiane wewnątrz frakcji 

No właśnie " z tego co ci wiadomo"        po za tym  jak  masz cos mi do przekazania to pisz na pv nie rób tutaj smietniku 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.