Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Volfol*

hvbis

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hvbis
Nick oskarżonego: Volfol* 
Powód skargi: obraza gracza
Data zdarzenia: 08/07/2023
Dowody: (nagranie z tej akcji podesle w wiadomosci prywatnej do rcona z powodu ze widac chat frakcji i sluchac rozmowy na mmb)

Spoiler

000.png.4c90c37bdd25662c29505f0d877ba131.png

Opis sytuacji:  Pilnowałem zabezpieczenia aby podczas akcji RP samd nikt im nie przeszkadzał, az tu nagle podjezdza Volfol* infernusem parnuje na przeciwko zabezpieczenia i jak nigdy nic wchodzi na teren zamknięty podchodzi do poszkodowanej osoby i odchodzi, poczym gdy dostal z tazera i zwinięty napisal do mnie marne wytłumaczenie "wykonuje reporta" i dodając obraźliwe słowo "bałwanie". Dodam jeszcze ze zwykły gracz by dostał muta za to.

Hej, moj przyjazd Infernusem byl z czystej ciekawosci, chcialem zobaczyc co aktualnie robia moi znajomi z organizacji, poniewaz zauwazylem niebieskie nicki, myslalem ze wykonuja akcje jako osoby poszkodowane, przy czym rowniez zauwazylem pojazd(skojarzylo mi sie ze byl podobny przepisany do organizacji, badz stal po prostu na bazie), dlatego rowniez jako v-lider organizacji, chcialem to zglosic, iz pojazd bedzie chwilowo niedostepny dla innych graczy w organizacji, zeby o tym wiedzieli, i czasem go nie brali,  nie wykonywalem wtedy reporta po przenalizowaniu mojego pliku nagrania, a jezeli chodzi o tekst w strone gracza "balwanie", to predzej to jest konsekwencja ostrzeżenia p.t "nie prowokuj", dziwne akurat ze piszesz o to skarge, skoro co jakis czas sama administracja chce pomóc innym pilnować porządku, nawet przez krótką chwilę. 
Odnośnie samego wejścia, to wiem że to było niepoprawne, następnym razem będę Was się pytał, czy aby na pewno potrzebujecie pomocy, a słowo skierowane do Ciebie jako "bałwan", było w formie żartu, nie sądziłem że odbierzesz to na poważnie jako obraza, ponieważ kiedyś razem wspólnie graliśmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.