Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hiroszek

Nico.tj

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nico.tj

Nick oskarżonego: Hiroszek 

Powód skargi: Bezsensowne nadanie kary

Data zdarzenia: 2021-01-01 02:02:51

Dowody: Zbędne 

Opis sytuacji: 

Na sam początek chciałbym wspomnieć, że zapoznałem się z regulaminem działu, a w szczególności z punktem 7.  Jednakże chciałbym złożyć zażalenie na oskarżonego supportera w sprawie nadanej kary. 

Mianowicie dnia 2021-01-01 o godziny 02:02:51, zostało mi zabrane prawko za skracanie na 6 godzin.

Po ponownym sprawdzeniu i analizie regulaminu serwera nigdzie nie znalazłem informacji na temat tego, iż skracanie byłoby zabronione lub niezgodne z regulaminem serwera.

Zrozumiałbym też, jeśli kara zostałaby nadana za złamanie regulaminu serwera w punkcie 13. "Zabrania się utrudniania gry Graczom oraz Administracji", gdybym jechał pod prąd czy ztaranował kogoś podczas skracania. Pragnę jednak podkreślić, iż jechałem po drodze Off-road o drugiej w nocy, gdzie jak wiadomo dużo się na serwerze nie dzieję. Czy to było utrudnianie gry?

Tutaj droga skracanie zaznaczona czerwona linia.

Spoiler

unknown.png

Podsumowując: Chciałbym się dowiedzieć z uzasadnieniem od oskarżonego, który punkt regulaminu złamałem i przez który zostałem ukarany. 

Oskarżony został poinformowany o skardze 

Spoiler

image.png.46ca7fe16d718a8790e7629607be2943.png

Z poważaniem, 

Nico.tj

Czuje się niesprawiedliwie potraktowany, dlatego tez piszę w tym temacie tę skargę. Uważam też, że danie owej kary nie było słuszne. Nie złamałem żadnego punktu regulaminu i dostałem kare. Zgodnie z regulaminem administracji serwera, w punkcie 6. "Administracja serwera ma obowiązek stosować się do Regulaminu Serwera i egzekwować kary w przypadku jego łamania.", kare nadaje się za złamanie regulaminu. Ponadto odpowiedz "Nadana kara jest słuszna" uważam po prostu za śmieszne. Nie umiesz nawet uzasadnić, dlaczego nadałeś daną kare. Tylko o to prosiłem w tej skardze.

Jako supporter powinieneś stosować się do regulaminu, a nie dawać kary na prawo i lewo, jak ci się to widzi. Tym samym łamiesz również 8 pkt regulaminu administracji serwera."8. Graczowi pełniącemu funkcje administracyjne zezwala się stosować kary według własnej skali lecz wymaga się od niego sprawiedliwego wymierzania kary w stosunku do złamanych zasad Regulaminu Serwera.

6. "Administracja serwera ma obowiązek stosować się do Regulaminu Serwera i egzekwować kary w przypadku jego łamania."

W regulaminie nie jest nigdzie napisane, że nie wolno skracać. Nie złamałem żadnego punktu regulamin, więc kara nie jest słuszna.

Zgodnie z regulaminem administracja może tylko karać graczy którzy go łamią.

Nie będę się więcej wypowiadał w tej skardze, nie będę robił z tego tematu off topiku. Napisałem tylko moje zdanie na temat dawania tego typu kar. Skargę oddaje w ręce Rconów i czekam na ich odpowiedz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.