Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Damian232345

RychuPPL

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7872
Login: RychuPPL
Nick oskarżonego: @Damian232345
Powód skargi: Nie spłata rat w terminie
Data zdarzenia: 10.06.2023r
Dowody:   image.png.3023f477b112fbe66697d57cdbe2f62e.png
Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi Pojazd marki Slamvan za 550 k gracz przy sprzedaży dał mi część pieniędzy a drugą część miał dać do 01.07.2023r lecz wszystkie próby kontaktu nie dają rezultatów 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png

21 godzin temu, CeglaXD napisał:

@Damian232345- 24h na odpowiedź.

Szanowny Administratorze serwera projectrpg,

wracam się do Pana z prośbą o niebanowanie mnie za brak spłaty pojazdu marki slamvan, który zakupiłem na kredyt. Niestety, nie jestem w stanie uregulować zaległej raty, ponieważ mam zepsuty laptop i nie mogę wejść na serwer. Proszę o wyrozumiałość i przedłużenie terminu spłaty do czasu naprawy sprzętu. Nie chcę tracić możliwości gry na tym serwerze, który bardzo lubię i szanuję. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Z poważaniem,

Damian

2 godziny temu, CeglaXD napisał:

W związku z tym dam Ci czas na spłatę do 06.08.2023, abyś mógł to spłacić - w razie konieczności czy też problemów ze sprzętem, odezwij się tutaj pod skargą dając znać.

Z przykrością informuję, że nie jestem w stanie naprawić swojego laptopa do 06.08.2023, a najprędzej w następnym roku. Z powodu awarii sprzętu nie mogę uczestniczyć w grze ani wywiązywać się ze swoich obowiązków. Proszę o zrozumienie i wyrozumiałość. W związku z tym proponuję, abyś nałożył na mnie bana do czasu naprawy laptopa lub znalezienia innego rozwiązania. Mam nadzieję, że nie spowoduje to większych problemów ani dla Ciebie, ani dla innych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.