Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - "Wywiad z Supporterem TheDreamer"

Kapicki_12

Rekomendowane odpowiedzi

Lc6dUMu.png

naTqDnE.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników! Z tej strony Trainee @Kapicki_12 ze szkółki prasowej Project News! Dziś przedstawiam Wam nieco krótszy materiał, mianowicie wywiad z bardzo ciekawą osobą, która może poszczycić się wieloma osiągnięciami na serwerze. Jest nią nikt inny niż @TheDreamer - Supporter oraz lider frakcji San Andreas Transport Corporation! Jesteście gotowi? W takim razie bez dalszego przedłużania przejdźmy do wywiadu!

Gzqqb1L.png

K: @Kapicki_12 | T@TheDreamer

K: Witam, z tej strony Trainee @Kapicki_12 ze szkółki prasowej Project News. Czy posiadasz aktualnie czas, żeby opowiedzieć na kilka moich pytań?
T: Witam, z tej strony Szef @TheDreamer z San Andreas Transport Corporation! Owszem, mam chwilę czasu i chętnie odpowiem na Twoje pytania.

K: Na początek przedstaw się naszym czytelnikom i opowiedz coś o sobie.
T: Oczywiście. Zaczynając od początku na imię mam Kacper i na tym świecie przeżyłem już 21 wiosen. Poza grą głównie pracuję, natomiast w wolnych chwilach lubię pograć sobie na komputerze.

K: Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z serwerem? Sam rozpocząłeś na nim rozgrywkę, czy ktoś Cię tu "zawołał"?
TOjejku, moja przygoda z serwerem zaczęła się dopiero za drugim podejściem. O co dokładnie chodzi? Cóż początkowo konto założyłem w listopadzie 2020 roku za sprawą jednego znajomego z innego serwera. Wtedy też przegrałem swoje pierwsze 100 godzin, zdobyłem jakieś fajniejsze autko na początek i tak naprawdę zakończyłem na tym swoją rozgrywkę w tamtym czasie. Dopiero pod koniec sierpnia 2021 roku wróciłem na serwer. Wtedy też grałem na innym serwerze, ale stopniowo z niego rezygnowałem tylko po to, aby w 100% poświecić się serwerowi Project RPG.

4fHpWPC.png

K: Brzmi naprawdę bardzo ciekawie. Najważniejsze, że nie żałujesz decyzji przeniesienia się na Project RPG i tak znacząco się tu rozwinąłeś. Powiedz Nam, jak rozpoczęła się Twoja przygoda w administracji serwera? Długo czekałeś na rekrutację?
T: W administracji jestem od niespełna 2 miesięcy, więc w porównaniu do kolegów po fachu jestem świeży, tym bardziej że jest to pierwszy serwer, na którym mam okazję piastować taką funkcję. Zasadniczo była to moja druga rekrutacja do administracji, wcześniej temat administracji mnie nie interesował, bo obawiałem się trochę czy będę w stanie wyrobić się czasowo (administracja, zarząd frakcji, sprawy prywatne itd.). Ostatecznie uznałem, że warto spróbować, a jeżeli nie dam rady, to przecież w każdej chwili mogę zrezygnować.

K: Jakie są Twoje główne obowiązki jako Supporter'a?
T: W zasadzie to obecnie moje obowiązki ograniczają się głównie do pomagania graczom oraz pilnowania porządku na serwerze, forum, a także Discordzie Project RPG. Na razie czekam na swoją szansę, aby móc wspomagać chłopaków też w innych miejscach. Mam tutaj na myśli różne wewnętrzne sprawy administracyjne, więc nie mogę powiedzieć za dużo na ten temat.

K: Jak najbardziej to rozumiem. W końcu sprawowanie stanowiska Supporter'a to także umiejętność dochowania tajemnicy. Przejdźmy zatem do kolejnego pytania. Ile czasu zajęło Ci objęcie funkcji lidera frakcji San Andreas Transport Corporation? Jakie są Twoje główne obowiązki w tej frakcji?
T: Objęcie funkcji lidera, tak naprawdę zależy, od którego momentu zaczynamy liczyć. Pierwotnie dołączając do San Andreas Transport Corporation, nie miałem zamiaru wspinać się po szczeblach zarządu. Ba! Za cel postawiłem sobie tylko najwyższą rangę pracowniczą i na tym zakończyć swoją ścieżkę we frakcji, ale w momencie osiągnięcia prawie najwyższej rangi Szofera, pojawiła się okazja na dołączenie do egzaminatorów, w zasadzie to za namową @Leszek*nt postanowiłem spróbować swoich sił, tym bardziej że z samym egzaminowaniem nie miałem problemu, bo na poprzednim serwerze zarządzałem frakcją taksówkarską.
Od momentu dołączenia na rangę egzaminatora stopniowo piąłem się w rangach frakcyjnych aż do 03.05.2023, gdy objąłem stanowisko Szefa Frakcji. Wracając do obowiązków, tak naprawdę to dużo by opowiadać, aczkolwiek głównymi obowiązkami to zarządzanie pracownikami, jak i tego, w jakim kierunku idzie frakcja.

K: Fascynująca historia. Bardzo dobrze, że miałeś w sobie odwagę, aby objąć tak ważne stanowisko. Kolejne pytanie jest bezpośrednio związane z poprzednim.  Jakie posiadasz wspomnienia związane z frakcją San Andreas Transport Corporation? Mógłbyś przytoczyć nam jakieś konkretne?
T: Wspomnienia związane z frakcją, hmmm.. Zadałeś ciężkie pytanie, bo wspomnień jest co niemiara. Te najlepsze to chyba moje początki w San Andreas Transport Corporation. Gdy cele, które sobie wyznaczyłem, zdawały się tak odległe, jednak z czasem stawały się coraz to bardziej realne.

rHKJR6E.gif

K: Jednak jak widać, wszystkie cele udało się spełnić, a niektóre nawet wyszły znacznie lepiej, niż mógłbyś się tego spodziewać. Ile mniej więcej czasu zajmuje Ci wykonanie wszystkich obowiązków dzienne?
T: Tak naprawdę zależy, co jest do zrobienia, aczkolwiek średnio na serwerze spędzam 2 godzinki. Czasem mnie, czasem więcej zależy, od tego, co trzeba zrobić.

K: Ile na chwilę obecną wynosi Twój majątek?
T: Na obecną chwilę, gdybym miał wycenić mój majątek, byłoby to między 10,000,000$, a 13,000,000$.

K: Ojejku, to naprawdę bardzo dużo. Ja nawet nigdy nie widziałem takiej kwoty na oczy, imponujące. Przejdźmy zatem do ostatniego pytania. Czy planujesz dalszy rozwój na serwerze? Jeśli tak to opisz, co zamierzasz zrobić?
T: Oczywiście, że tak obecnym celem jest wspięcie się na wyższe szczeble w administracji no i w miarę możliwości wprowadzenie jakichś ciekawych zmian we frakcji.

K: Pozostaje mi jedynie życzyć Ci powodzenia na dalszej ścieżce kariery. Czy na zakończenie chciałbyś kogoś pozdrowić?
T: Pewnie! Pozdrawiam @Banan99 i @Tubas, którzy dali mi szansę w SATC, @copka oraz @zwinny. obecnie dla mnie najbardziej zaufane osoby. No i oczywiście wszystkich pracowników frakcji!

K: Jasne, na pewno przekażemy im Twoje pozdrowienia. Dziękuję za trud poświęcony dla wywiadu, do widzenia!
T: Również dziękuję za poświęcony czas. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda się nam porozmawiać. Do widzenia!

Es6tOnc.gif

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieję, że dowiedzieliście się kilku ciekawych rzeczy o @TheDreamer. Zachęcam Was również, do zapoznania się z innym artykułami pracowników Redakcji Prasowej Project News. Wszystkich czytających pozdrawiam i życzę miłego dnia/wieczoru/nocy, w zależności od tego, o jakiej porze doby czytacie mój materiał.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
oCbOvlZ.pngaiishan.png.69d5849e1864675c6da18f8a92a27398.pngele.png.8ad2359bee028b9935fd963ed89473a5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.