Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hakerek

RoQ.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12175
Login: RoQxJB
Nick oskarżonego: Hakerek
Powód skargi: Nie chce oddać gotówki
Data zdarzenia:  2023-07-03   porzucenie auta 2023-07-01
Dowody: mta-screen_2023-07-03_14-27-22.thumb.png.8ebf1bde4b41014368dad3b1d6746b02.pngmta-screen_2023-07-03_14-14-13.thumb.png.d7395ca6e52afaf2c3c0d01a59c82e22.png
Opis sytuacji:  Wbijam dzis na serwer po weekendowej przerwie i auto mam na dm z rozwalonymi all oponami i ogolnie stan pojazdu jest bardzo nijaki. Gdy poprosilem gracza o oddanie gotówki ten twierdzi że to nie on. Chciałbym jeszcze tylko dodać że miał moje auto z tego względu że mam je przypisane do organziacji. A w organizacji mamy wyraźny punkt regulaminu 2.8 Porzucenie/lub wjazd pojazdu na strefie DM bez zgody liderówki. 6000$ + koszty naprawy oraz tankowania Punkt 4.13 w Regulaminie   4.13 Obowiązuje całkowity zakaz wjazdu pojazdami organizacji na dm (Można tylko za zgodą liderówki i tylko i wyłącznie pojazdami dostawczymi). {💰}     chciałbym jeszcze dodać że kwota jaka mnie interesuje to 2500$ 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

1. RoQ.Dziś o 15:12

@Hakerek

2. [15:13]
    @Hakerek

3. [15:17]
    @Hakerek informuje cie o skardze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.