Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <Dziku1435>

Arbuzowsky666

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <4161>
Login: <Arbuzowsky666>
Nick oskarżonego: <Dziku1435>
Powód skargi: <brak spłaty rat za sultana>
Data zdarzenia: <— 01.11.2022 koło północy>
Dowody: <Nie posiadam sultana ani pieniędzy>
Opis sytuacji: <sprzedałem mu sultana w raty i parę dni po transakcji rozwalił mi się komp, po miesiącu jak wróciłem do gry napisałem że chcę kasę a Dziku mi piszę że ma perma i szczerze nie wiem jak to załatwić>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <image.png.78ef2d1b2a612d88b76b339b7d3014da.png>

Gracz jest obecnie zbanowany w związku z inną sprawą, dlatego też ta zostaje mu dopisana do jego konta. Dodatkowo przypominam o wymogach przy zawieraniu umów: Do umowy wchodzą takie składniki, jak: Kupiec/Usługobiorca, Sprzedawca/Usługodawca, data zawiązania umowy, data rozwiązania umowy, przedmioty umowy, okres spłaty, potwierdzenie zawarcia umowy między graczami. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.