Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad z graczem TheShadov.

BumbleBee*

Rekomendowane odpowiedzi

Gmma5fx.png

naTqDnE.png

Hej! Ja jestem @0Bi. z Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z graczem @TheShadov.. Zapraszam do przeczytania!

Gzqqb1L.png

O - @0Bi. | TS - @TheShadov.

O - Witam, z tej strony 0Bi z Redakcji Project News.
TS - Witam, z tej strony TheShadov.

O - Na samym początku czy mógłbyś nam powiedzieć coś o sobie?
 TS - A więc tak, mam na imię Jakub i pochodzę z województwa świętokrzyskiego. Interesuję się głównie motoryzacją, a w mniejszym stopniu również grafiką komputerową.

O - W jaki sposób się dowiedziałeś o serwerze ProjectRPG? Jakiś kolega ci go pokazał?
TS - O serwerze dowiedziałem się całkiem przypadkowo, szukając jakiegoś nowego serwera, na którym mógłbym pograć, no i w taki sposób właśnie natrafiłem na ProjectRPG.

O -  Jakie było twoje pierwsze auto na serwerze?
TS - Moim pierwszym pojazdem, którego się dorobiłem, był bodajże Perennial. 

O - Czy grasz w inne gry oprócz MTA?
TS - Oczywiście, że tak. Gram w Counter Strike Global Offensive poza MTA. MTA i CS to są dwie gry, w które gram.

O - Słuchasz muzyki? Jeśli tak to jakiej?
TS - Jasne, że tak najczęściej słucham rapu albo Hip-Hop'u. Czasami bywa tak, że nawet wszystkiego słucham.

dcJI2Ch.png

O - Kto jest twoim idolem? 
TS - Nie posiadam takowego.

O - Za którym razem udało Ci się dostać w szeregi administracji i jaka była twoja reakcja na wyniki?
TS -   Reakcja była szokująca. Z początku nie dowierzałem, lecz później tylko sama radość.

O - Jak dużo spędziłeś dotychczas czasu na serwerze?
 TS -   Na obecną chwilę mam 1168 godzin na serwerze. Czy to dużo? Jak dla mnie, nie jest to duża ilość godzin.

O - W jakiej pracy dorywczej na serwerze spędziłeś najwięcej czasu, a jaka na obecną chwilę według ciebie jest najlepsza takowa praca?
TS - Do tej pory najwięcej czasu spędziłem na kurierze, wbijając maksymalny poziom, aby mieć większe zarobki. Natomiast obecnie, moją najlepszą pracą na serwerze jest praca górnika, ponieważ mogę sobie włączyć film w tle i kopać.

O - Jak obecnie wygląda twoja rozgrywka, gdy jesteś supporter'em? 
TS - Moja obecna rozgrywka na serwerze głównie skupia się na pomaganiu innym graczom oraz wykonywaniu obowiązków, które posiadam. Czasami również poświęcam trochę czasu na pracy górnika, aby zarobić pieniążki.

O - Z mojej strony to by było na tyle. Chcesz kogoś jeszcze na koniec wywiadu pozdrowić?
TS - Tak! Pozdrawiam całą organizację Hotel California i administrację.

O - Do zobaczenia!
TS - Cześć.

IyDL9if.png

8eybfgF.png

0bi.pngaiishan.png.69d5849e1864675c6da18f8a92a27398.pngele.png.8ad2359bee028b9935fd963ed89473a5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.