Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Czurny

Tygrys23

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Czurny

Login: RaFixo
Nick oskarżonego: Czurny
Powód skargi: CZurny ten ,,,,,, wpechnął mi auto do wody kiedy czkałem na mechaniku
Data zdarzenia: 12.31.2020 19:00
Dowody: ss na dole
Opis sytuacji: Wbiłęm na serwer i poszłem wyciąnąć auto z pp było rozwalone pchałem je na mechanika ustawiłem sie na mechaniku i Przychodzi Czurny wypycha moje auto i ciągnie w strone wody nie mogłem zatrzymac auta bo cofało go do niego jakiś bug napisałem ze jest idiotą ale musiałem niech mi płaci 500zł bo zmarnowałem je wyciągająć auto i powinnien mieć kare . Nie lubie takich graczy zachaowanie 5 latka. Jak widać auto jest w pp na 1 ss

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss na dole

mta-screen_2020-12-31_19-05-37.png

mta-screen_2020-12-31_19-02-49.png

mta-screen_2020-12-31_19-02-17.png

No Siemanko! A więc tak z racji tego ze auto mi się zepsuło pchałem do mecha stanąłem autem w kolejce następnie tutaj oto gracz który napisał na mnie skargę zaczął pchać mi sentka w stronę hangaru, zaciągnąłem ręczny a następnie chłop wciął mi się w kolejkę, więc z racji tego że pchał i wpieprzył się w kolejkę zrobił coś co uważałem za słuszne 😄 

Dodam jeszcze że chłop co mnie wyzywa od idiotów : << [46] RaFixo: poprostu jestes idiotą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.