Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Basteek

Neho

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Neho
Nick oskarżonego: Basteek
Powód skargi: Faworyzowanie swoich kolegów, brak kultury na służbie
Data zdarzenia: 31.12.2020
Dowody: W załączniku

Spoiler

Logi:

logi2.PNG.ef630a35a8634a238f388c96b84cf97b.PNG 

Ss:

wyzwiska.PNG.f636967e5da71cc8e81626dd0765f841.PNG

2134470029_wyzwiska2.PNG.fb6d523fc7eff9262823988515823124.PNG

Powiadomienie o Skardze:

informacja.PNG.b66f39cc0b7b811013d6c770fe316cd5.PNG

Opis sytuacji: A więc mój ziomek Naissik został zatrzymany przez jestemkotem, poniekąd słusznie. W pewnym momencie owy funkcjonariusz wykonał tzw. PowerGaming. Później usłyszał propozycję mandatu chyba 2000$ i parę punktów karnych. Po tym jak zobaczył że w mandacie mają być punkty karne i akcji z PowerGaming, powiedział że ukashhh to idiota. Po chwili przyjechał ukashhh i zaczął go prowokować żeby go wyzywał. Po tym jak Naissik napisał reporta, odrzucił go Basteek i od razu ukashhh zaczął się z niego śmiać że napisał reporta. Później do niego tepnął się Basteek i coś zaczęli między sobą rozmawiać. Po krótkiej chwili Basteek napisał "masz coś z głową". Nie rozumiem czy słowo Idiota jest na tyle obraźliwe, żeby karać za to wyciszeniem na jeden dzień. Lecz po tym jak Naissik napisał "idiota" w kierunku ukashhha zaczął pisać ironiczne rzeczy, że myją sobie nawzajem rączki i że ukashhh już liże dupke dla Bastkaa na mumble żeby już wyciszył Naissika. W sumie widać, że Basteek zdradza kto na kogo i za co napisał reporta i wynosi to poza administrację.

Po 1 raport nie został odrzucony tylko przyjęty 

Po 2 Naissik ciągle prowokował ukasha i najezdzal na niego jaki to on nie jest (ciągle brak kultury) 

Po 3 to system daje punkty karne nie my, to nie my ustalamy cenę mandatu i ilość punktów karnych.

Po 4 wszyscy dobrze wiemy, że skarga jest napisana za tzw. ból 4 liter ze Naissik dostal mute. 

Po 5 stwierdzenie "chyba" oznacza że możesz, lecz nie musisz mieć czegoś z głową. Naissik prowokował mnie, wypisując także różne rzeczy w moją stronę. 

Więc tak jak pisałem wyżej, mute jest za ciągłe prowokowanie oraz brak kultury.

Tyle ode mnie, czekam na RCON.

EDIT: Dodam że to nie było faworyzowanie, to że siedzę z nimi na kanale i rozwiązuje sprawę to faworyzacja? No sory, ale jest to raczej oczywiste że jeżeli ty byś siedział z jakimś Administratorem na kanale, i ktoś by Ciebie irytował / wyzywał / taranował to byś od razu do tego Administratora powiedział "chodź tepnij się ktoś mnie taranuje" czy coś w tym stylu 😂

2 godziny temu, BasteeK napisał:

Po 1 raport nie został odrzucony tylko przyjęty 

W tym momencie dużej różnicy to nie robi.

Po 2 Naissik ciągle prowokował ukasha i najezdzal na niego jaki to on nie jest (ciągle brak kultury) 

Jedyne co on powiedział to to, że "ukashhh to idiota". Drugie, widocznie wy nie możecie być prowokowani i wyzywani, ale Naissik już tak. Skoro Naissik wykazywał całkowity brak kultury, to poproszę o ssy 😉

Po 3 to system daje punkty karne nie my, to nie my ustalamy cenę mandatu i ilość punktów karnych.

No to w takim razie tutaj popełniliśmy błąd

Po 4 wszyscy dobrze wiemy, że skarga jest napisana za tzw. ból 4 liter ze Naissik dostal mute.

O co mamy mieć ból dupy? Ja sam wyszedłem z inicjatywą napisania tej skargi, a nie Naissik i on tutaj nie ma nic wspólnego. W sumie tutaj czepiasz się o drobnostki.

Po 5 stwierdzenie "chyba" oznacza że możesz, lecz nie musisz mieć czegoś z głową. Naissik prowokował mnie, wypisując także różne rzeczy w moją stronę. 

Może chyba, może nie, nie wiem. Sam fakt że użyłeś takich słów. I znowu Naissika można prowokować, ale was nie.

Więc tak jak pisałem wyżej, mute jest za ciągłe prowokowanie oraz brak kultury.

Mute jest dlatego, bo uważasz się za kogoś lepszego, tak samo twoi koledzy z frakcji są nie tykalni.

EDIT: Dodam że to nie było faworyzowanie, to że siedzę z nimi na kanale i rozwiązuje sprawę to faworyzacja? No sory, ale jest to raczej oczywiste że jeżeli ty byś siedział z jakimś Administratorem na kanale, i ktoś by Ciebie irytował / wyzywał / taranował to byś od razu do tego Administratora powiedział "chodź tepnij się ktoś mnie taranuje" czy coś w tym stylu 😂

Sam jak siedzę z kimś z administracji na kanale to tak mówię, ale wtedy gdy taka osoba jest karana, owy administrator ma twardy dowód w postaci ssa, albo sam widział to na własne oczy i to nie są pierdoły pokroju "ej bo on wyzwał mnie od idioty, wycisz go!"

A drugie, wytłumacz się z tego dlaczego przekazałeś informacje o reporcie poza administrację?

2 godziny temu, Neho napisał:

Jedyne co on powiedział to to, że "ukashhh to idiota". Drugie, widocznie wy nie możecie być prowokowani i wyzywani, ale Naissik już tak. Skoro Naissik wykazywał całkowity brak kultury, to poproszę o ssy 😉

LOCAL naissik [UID: 415]: juz lizanie dupy na mumble

LOCAL naissik [UID: 415]: no niestety

LOCAL naissik [UID: 415]: jest idiotą

LOCAL naissik [UID: 415]: myjecie sobie raczki nawzajem

LOCAL naissik [UID: 415]: smieszni jestescie

LOCAL naissik [UID: 415]: bo jakis pies mial laga i mnie wybilo?

--

LOCAL naissik [UID: 415]: smutno mi sie patrzy na to

LOCAL naissik [UID: 415]: ze taka fajna frakcja

LOCAL naissik [UID: 415]: a prowadzi ja taki amator

LOCAL naissik [UID: 415]: przykre jest to

LOCAL naissik [UID: 415]: jaka opinia jest o was

LOCAL naissik [UID: 415]: + ukashhh

LOCAL naissik [UID: 415]: nie umiesz rp

LOCAL naissik [UID: 415]: jestes mustwinem

LOCAL naissik [UID: 415]: oj ukashh

LOCAL naissik [UID: 415]: ty jestes madry?

LOCAL naissik [UID: 415]: wezcie tego ukashhha za jajca

LOCAL naissik [UID: 415]: bo to serio idiota

LOCAL naissik [UID: 415]: kurwa czasu nie mam

LOCAL naissik [UID: 415]: bo wasz idiotyzm widac na odleglosc

LOCAL naissik [UID: 415]: no bo wasz lider to 2head

LOCAL naissik [UID: 415]: moim zyciem jest

LOCAL naissik [UID: 415]: walenie gruchy

37 minut temu, BasteeK napisał:
2 godziny temu, Neho napisał:

LOCAL naissik [UID: 415]: juz lizanie dupy na mumble

LOCAL naissik [UID: 415]: no niestety

LOCAL naissik [UID: 415]: jest idiotą

LOCAL naissik [UID: 415]: myjecie sobie raczki nawzajem

LOCAL naissik [UID: 415]: smieszni jestescie

LOCAL naissik [UID: 415]: bo jakis pies mial laga i mnie wybilo?

--

LOCAL naissik [UID: 415]: smutno mi sie patrzy na to

LOCAL naissik [UID: 415]: ze taka fajna frakcja

LOCAL naissik [UID: 415]: a prowadzi ja taki amator

LOCAL naissik [UID: 415]: przykre jest to

LOCAL naissik [UID: 415]: jaka opinia jest o was

LOCAL naissik [UID: 415]: + ukashhh

LOCAL naissik [UID: 415]: nie umiesz rp

LOCAL naissik [UID: 415]: jestes mustwinem

LOCAL naissik [UID: 415]: oj ukashh

LOCAL naissik [UID: 415]: ty jestes madry?

LOCAL naissik [UID: 415]: wezcie tego ukashhha za jajca

LOCAL naissik [UID: 415]: bo to serio idiota

LOCAL naissik [UID: 415]: kurwa czasu nie mam

LOCAL naissik [UID: 415]: bo wasz idiotyzm widac na odleglosc

LOCAL naissik [UID: 415]: no bo wasz lider to 2head

LOCAL naissik [UID: 415]: moim zyciem jest

LOCAL naissik [UID: 415]: walenie gruchy

[2020-12-31 18:04:58] [Output] : (27) BasteeK: masz coś z głową
[2020-12-31 18:05:33] [Output] : (27) BasteeK: widze ĹĽe fajne hobby masz
[2020-12-31 18:05:35] [Output] : (27) BasteeK: ciągłe płakanie
[2020-12-31 18:05:36] [Output] : (27) BasteeK: jak fajnie
[2020-12-31 18:05:40] [Output] : (27) BasteeK: odwalasz, a potem bĂłl dupy

(W logach nie ma polskich znaków)

4 minuty temu, Neho napisał:

[2020-12-31 18:04:58] [Output] : (27) BasteeK: masz coś z głową
[2020-12-31 18:05:33] [Output] : (27) BasteeK: widze ĹĽe fajne hobby masz
[2020-12-31 18:05:35] [Output] : (27) BasteeK: ciągłe płakanie
[2020-12-31 18:05:36] [Output] : (27) BasteeK: jak fajnie
[2020-12-31 18:05:40] [Output] : (27) BasteeK: odwalasz, a potem bĂłl dupy

(W logach nie ma polskich znaków)

No przepraszam, ale nie jest tak?

Gracz ciągle odwala, a potem ma ból 4 liter. Nie jest to oczernianie, bądź obrażanie, po prostu taka jest prawda. Chłop który jedzie środkiem drogi i nagle gwałtownie skręca celowo w nas dostaje prawko, ma ból tyłka bo dostał to prawko i mówi że to "przez przypadek" xD 

Pozdrawiam

EDIT: nadal nie rozumiem gdzie jest faworyzacja moich kolegów z mojej strony, czekam na twarde dowody na to, bo to że dałem komuś mute i siedziałem z kimś na mumble nie jest faworyzacją. 

23 minuty temu, BasteeK napisał:

No przepraszam, ale nie jest tak?

- Supporter ma reprezentować swoim zachowaniem poziom oraz kulturę a nie ubliżać dla innych osób. A ty jako supporter zachowujesz nieadekwatnie do swojej rangi ponieważ prowokujesz osoby, nie masz kultury oraz faworyzujesz swoich kolegów z frakcji.

Gracz ciągle odwala, a potem ma ból 4 liter. Nie jest to oczernianie, bądź obrażanie, po prostu taka jest prawda. Chłop który jedzie środkiem drogi i nagle gwałtownie skręca celowo w nas dostaje prawko, ma ból tyłka bo dostał to prawko i mówi że to "przez przypadek" xD

- Dobrze wiesz że serwer ma lagi a ty pomimo tego brniesz i na siłę próbujesz ukarać kogoś a potem odchodzisz bez słowa i nie chcesz nawet wyjaśnić sprawy, bo twoje słowo jest niepodważalne oraz zawsze wiesz lepiej.

- A pozatym w skardze nie chodzi tylko oto jak patrzysz na graczy tylko po prostu nie reprezentujesz poziomu będąc na randze i powinieneś dawać przykład innym graczom.

EDIT: nadal nie rozumiem gdzie jest faworyzacja moich kolegów z mojej strony, czekam na twarde dowody na to, bo to że dałem komuś mute i siedziałem z kimś na mumble nie jest faworyzacją.

- W tym momencie mówisz że nie faworyzujesz a na powyższym screenie widać że przekazałeś informację dotyczącą reporta dla ukashhha co z tego co wiem jest niedozwolone, również nie upomniałeś swojego kolegi z frakcji gdy prowokował naissika

7 minut temu, Neho napisał:

- Supporter ma reprezentować swoim zachowaniem poziom oraz kulturę a nie ubliżać dla innych osób. A ty jako supporter zachowujesz nieadekwatnie do swojej rangi ponieważ prowokujesz osoby, nie masz kultury oraz faworyzujesz swoich kolegów z frakcji.

Brakiem kultury by było wyzywanie, ubliżanie lub inne typu rzeczy. Nie wyzywałem nikogo, także to nie ja prowokowałem naissika tylko on zaczął mnie prowokować, ja mu tylko odpowiedziałem 🙂 Tak czy siak, wiem że ty piszesz tą skargę, ponieważ gdyby naissik ją napisał była by ona automatycznie odrzucona za nadaną karę. Nie wiem co próbujesz tą skargą wynieść, no ale cóż. 

10 minut temu, Neho napisał:

- W tym momencie mówisz że nie faworyzujesz a na powyższym screenie widać że przekazałeś informację dotyczącą reporta dla ukashhha co z tego co wiem jest niedozwolone, również nie upomniałeś swojego kolegi z frakcji gdy prowokował naissika

Ale ja nic nikomu nie przekazywałem, nie wiem o czym w tym momencie gadasz. Ukashhh po prostu wiedział że zacząłem go specować, więc szło się domyśleć że napisałeś na niego report, co nie?

13 minut temu, Neho napisał:

- Dobrze wiesz że serwer ma lagi a ty pomimo tego brniesz i na siłę próbujesz ukarać kogoś a potem odchodzisz bez słowa i nie chcesz nawet wyjaśnić sprawy, bo twoje słowo jest niepodważalne oraz zawsze wiesz lepiej.

Gdyby to był lag, to jego pojazd by w nas wjechał i nagle by się tepnął dalej i jechał gdyby nigdy nic. naissik wjechał celowo w nas, i od razu się zatrzymał. To jest lag? Weź przestań go bronić. 

14 minut temu, Neho napisał:

- A pozatym w skardze nie chodzi tylko oto jak patrzysz na graczy tylko po prostu nie reprezentujesz poziomu będąc na randze i powinieneś dawać przykład innym graczom.

No tak, dawaj, szukaj jeszcze więcej jak najmniejszych brudów na mnie. 

15 minut temu, Neho napisał:

również nie upomniałeś swojego kolegi z frakcji gdy prowokował naissika

nassik cały czas prowokował nas, my mu tylko odpowiadaliśmy na jego bezsensowne wypowiedzi. 

JEST TO MOJA OSTATNIA WYPOWIEDŹ W TEJ SKARDZE, DALSZA KONWERSACJA Z TOBĄ NIE MA DLA MNIE ŻADNEGO SENSU, CZEKAM NA WERDYKT ADMINISTRACJI RCON. 

16 minut temu, BasteeK napisał:

nassik cały czas prowokował nas, my mu tylko odpowiadaliśmy na jego bezsensowne wypowiedzi.

Naissik was prowokował... a to?  --     -[2020-12-31 17:58:38] [Output] : (225) ukashhh: no powyzywaj mnie
                                                            -[2020-12-31 17:58:39] [Output] : (225) ukashhh: przy mnie
                                                             [2020-12-31 17:58:43] [Output] : (183) Neho: jeszcze punkty karne
                                                            -[2020-12-31 17:58:43] [Output] : (225) ukashhh: poslucham
To nie jest prowokacja?

14 minut temu, BasteeK napisał:

Ale ja nic nikomu nie przekazywałem, nie wiem o czym w tym momencie gadasz. Ukashhh po prostu wiedział że zacząłem go specować, więc szło się domyśleć że napisałeś na niego report, co nie?

Dosłownie ukashhh wiedział, że zacząłeś go specować i nagle po tym jak przyjąłeś reporta on wiedział że owy report został napisany, tym bardziej że napisał "i po co piszesz reporty" czy coś w tym stylu.

15 minut temu, BasteeK napisał:

Gdyby to był lag, to jego pojazd by w nas wjechał i nagle by się tepnął dalej i jechał gdyby nigdy nic. naissik wjechał celowo w nas, i od razu się zatrzymał. To jest lag? Weź przestań go bronić. 

Z tego co wiem, to się nie zatrzymał tylko jechał dalej i w sumie ja wtedy jechałem z nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.