Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pieniążki w bankomacie mi przybywają nie wiadomo skąd...

Avenis

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja wygląda następująco:  
19.06 godzina ok. 2:20 - wpłacam 2.000$ do bankomatu na swoje konto po czym robię przelew na konto org. dobijając przy tym kwote 150.000$.
A potem: 
Tego samego dnia o godz. 13:20 wchodzę i widzę, że stan konta org się nie zmienił i dalej wisi 150.000$. Za to na moim koncie bankowym z powrotem mam 2.000$ - tylko pytanie skąd.

Byłem w banku LS i nie miałem żadnych przelewów. Sumę lewych pieniędzy oceniam na 5.000$ (+-). Jestem uczciwym chłopem i chce oddać to na konto ADM. RCON. Czekam na decyzję. Pozdrawiam i życzę miłego dnia/nocy.

Owszem wpłaciłeś 2,000$ na konto bankowe, ale pieniądze na konto organizacji, które wpłaciłeś pochodziły z gotówki, którą miałeś przy sobie 😄 Dlatego pieniądze na koncie bankowym zostały. Wpłata na konto organizacji to taka sama wpłata jak na konto osobiste. Wpłata jest pobierana z pieniędzy, które masz przy sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.