Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nexusovskyy

Bartek2013

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kamyczorek
Nick oskarżonego: Nexusovskyy
Powód skargi: 4. Administracja serwera ma obowiązek zachować kulturę wypowiedzi w stosunku do innych graczy i innych członków Administracji serwera.
Data zdarzenia: 11:10
Dowody: hHlYGpL.png
Opis sytuacji: Więc @Nexusovskyy nadał mi karę, a następnie tepnął się i napisał "ez" w momencie gdy teleportował mi auto do przecho.

Wolałeś by twoje auto zostało na chodniku i SARA Ci odholowało? Skarga jest za nadaną karę nie widzę tutaj nigdzie czegoś co nie jest kulturalne. Nie toleruje cwaniakowania, czyli właśnie tego co ty zrobiłeś staranowałeś i uciekłeś bez zapłaty. 

Napisałem, że po nadaniu kary napisałeś do mnie "ez", jeśli ci się to nie podoba napiszę to w ten sposób.

@Nexusovskyy tepnął się do  mnie, a następnie wytepał mi pojazd do przecho pisząc przy tym "ez".

Lecz nie mogę tego tak napisać bo nie miałbyś prawa do wytepania mi auta "tak o", więc wspomniałem, że zostało mi zabrane prawo jazdy

No dobra ale teraz powiedz co w słowie ez jest nie kulturalnego. Jesteś odwalaczem, nie oszukujmy się, prawko odzyskałeś kilka dni temu za to samo co straciłeś dziś czyli taran. 

Czekam na odpowiedź co w skrócie ez jest takiego złego oraz wypowiedź rcon. 

ez w grach oznacza w skrócie, że gracz jest łatwy / prosty do ogrania. W grach przyjęło się to jako obraza, chyba że te słowa rzucamy w stronę kolegi. Mnie te słowa uraziły,  bo w moim odczuciu wyszło na to, że dzięki uprawnienią, których zwykły gracz nie posiada "zwyciężyłeś" tym, że nadałeś mi prawko.

Jako obraza  jeśli  kierujemy ją do osoby, która przegrała/straciła rzecz * 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.