Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na graczy nitzur, monter, -=kodak=-

Zusje

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71255
Login: Brytyjka19
Nick oskarżonego: Nitzur, Monter, -=Kodak=-
Powód skargi: prowokacje na chatbox, notoryczne komentowanie w sposób negatywny moich wszystkich postów i brak kultury do mnie.
Data zdarzenia: 17.06 rano i popołudniu
Opis sytuacji: hej miałam nie pisać tej skargi, bo ostatnio oni dostali muta na 7dni w grze, za prowokowanie mnie wyzywanie i brak kultury do mnie, ale widzę, że to ich nic nie nauczyło i  dalej robią to samo, bo teraz przenieśli się na forum chatbox tutaj ponieważ kiedy dodam zawsze swój post oni go notorycznie negatywnie komentują lub prowokują mnie i nie są kulturalni do mnie, myślę, że wyciszenie ich na forum też będzie bardzo dobrym rozwiązaniem, ponieważ nie tylko w grze potrzebują odpocząć jak widać, w dodatku ich agresywne zachowanie  wobec mnie nakręca też w negatywny sposób innych graczy aby zachowywali się do mnie tak samo jak oni się zachowują, takie zachowania promują aby wszyscy inni gracze wzajemnie byli dla siebie szkodnikami i nie jest to dobre dla całego serwera, ponieważ wtedy tworzy się bardzo zła atmosfera. poniżej wklejam na to dowody.

Dowody:  

Dowody o poinformowaniu graczy o skardze:

kodak.png

monter.png

nitzur.png

monterinfo.png

nitzurinfo.png

prowokacjekodak.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.