Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Zusje

Dzak0b

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52581
Login: JacoppPL
Nick oskarżonego: Zusje
Powód skargi:Toksyczność
Data zdarzenia: Od początku pojawienia się jej na serwerze czyli chyba gdzieś we maju na początku
Dowody: Dowody są wszędzie w logach,forum,chatbox,skargi itp.
Opis sytuacji: No co ja mam tutaj opisywać nw kto to jest chłop czy baba ,ale odkąd pojawiła w maju ns jest po prostu totalny syf.Nie dość że co chwile wojna jest z jej udziałem bo prowokuje graczy wszędzie gdzie popadnie to utrudnia nawet administracji wykonywanie reportów bo spami 10 rapsami na 2 s.Specjalnie napisałem petycje ,która została zdjęta po lekko ponad 8h i na tak zagłosowało aż 73 osoby zaznaczając w ledwie 8h!
Jeśli ta petycja dalej była by otwarta z pewnością osób na tak było by znacznie więcej,a liczba osób na tak była by aż trzy cyfrowa!
Link do tego:

https://projectrpg.pl/topic/81322-petycja-o-permanentnie-zbanowanie-gracza-zusje/

I przy okazji jeśli jest taka możliwość lub szansa to niech ktoś go lub ją sprawdzi powiązania gracza Native (czy jakoś tak) bo starsi gracze mają podejrzenia że jest to ta osoba ,która ma perma.
Więc sobie lata na multikoncie robiąc dosłownie syf na serwerze.Ostatnie co napisze w tym zdaniu to mam nadzieje że Administrator rozpatrzy tą skargę pozytywnie spoglądając na tą petycje ile graczy nie chce oskarżonej/oskarżonego na serwerze podzielając moją opinie że jest toksyczna i na jej zachowanie wobec graczy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie skargi i ukaranie gracza banem permanentnym bo takich osób jak on/ona nie potrzebujemy,które sieją ferment.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:SS z wczoraj bo dzisiaj dostałem mute ->mta-screen_2023-06-14_19-24-50.png.c668f3078086b5f69a757ac7886ae9dd.png

Fakt bycia nielubianym na serwerze nie jest w żaden sposób przesłanką do nadania dla takiej osoby kary. To że pod petycją się podpisze dużo osób nie zmienia faktu, że aby osoba została ukarana, to musi ona faktycznie złamać regulamin. Skarga zostaje zatem odrzucona.

Dodam tylko że zostały sprawdzone powiązania z wyżej wymienionym graczem, z pomocą administracji RCON i wykluczono wtedy jakiekolwiek powiązanie tych dwóch kont.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.