Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Petycja o Permanentnie zbanowanie gracza Zusje

Dzak0b

Petycja  

82 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zusje ma zostać permanentnie zbanowana z serwera?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu ''petycja'' o zbanowanie tej ''kobiety''? Tego nie ma komentować jak. Serio nie ma jak. XD69.
Swoją drogą... 

Ja w ogóle, nie znam tej kobiety.
Kim ona w ogóle jest tutaj na tym Projectie, że takie coś się dzieje (właśnie przez nią)?
A dopiero się pojawiła na serwerze z UID 71225. A tu już takie coś.

Ode mnie to tyle. Pozdrawiam.

Teraz, SprytsBeng napisał:

Znowu petycja o zbanowanie tej ''kobiety''? Tego nie ma komentować jak.

Swoją drogą... 

Ja w ogóle, nie znam tej kobiety. Kim ona w ogóle jest, że takie coś się dzieje (właśnie przez nią)? A dopiero się pojawiła ma serwerze z UID 71225. A tu już takie coś.

Ode mnie to tyle. Pozdrawiam.

To nawet nie kobieta

2 minuty temu, Nitzur napisał:

Widać, że to chłop udający babe

2 minuty temu, EndriuK napisał:

bo to jest pewien chłopak, ktory dostał bana 😄 

Teraz, KocvreK napisał:

Stąd taka pewność, że jest to gracz który pierwotnie miał nick NatiVe, ale zleciał na bana i chyba coś mu się odkleiło.

Aha. Dziękuje za informację!

Dziwna sytuacja ale niestety Jestem na TAK..
nie uważam że nolif V2 nie może aż tak ingerować w nasz dobry świat MTA burza to dobro..
a gracze chcą spokojnie pograć a nie wyzywać się i czuć się nie docenieni.. równouprawnienie nie dla obojętny ;c

przypominam wszystkim, że po raz drugi piszecie na mnie petycje tym razem z tego samego powodu, że wysylam raporty na was bo łamiecie notorycznie regulamin na serwerze, i że przed chwilą napisałam na was skargę 🙂 już jedną petycję pisaliście o zbanowanie mnie, i wtedy  admini to odrzucili, bo widzą, że to wy prowokujecie to wszystko cały czas. i wcześniej nie miałam dowodów, ale teraz tutaj dodaje link do skargi dzisiejszej na was, aby wszystkim udowodnić, że to z tego powodu jest napisana wasza dzisiejsza petycja o bana dla mnie: 

4 minuty temu, Zusje napisał:

przypominam wszystkim, że po raz drugi piszecie na mnie petycje tym razem z tego samego powodu, że wysylam raporty na was bo łamiecie notorycznie regulamin na serwerze, i że przed chwilą napisałam na was skargę 🙂 już jedną petycję pisaliście o zbanowanie mnie, i wtedy  admini to odrzucili, bo widzą, że to wy prowokujecie to wszystko cały czas. i wcześniej nie miałam dowodów, ale teraz tutaj dodaje link do skargi dzisiejszej na was, aby wszystkim udowodnić, że to z tego powodu jest napisana wasza dzisiejsza petycja o bana dla mnie: 

Te 1 nie była petycja a ta co teraz jest to jest dopiero petycja 

Wyrażę się tak cipkinsy robią z siebie debili ale nie prowokują ale zusje od kąd jest tu na serwerze to jest jakiś chinski balet stale coś się odwala sam widziałem jak kilka razy coś zusje odwalił odwaliła i nie miej się za osobę świętą takich osób to potrzeba na 4syfu obecnie mam cię za osobę u kopyta zbyka co chce odciągnąć osoby z tego serwa na konkurencję lecz jak myślisz że ta twoja misja się powiedzi i że jak ty masz bana i chcesz żeby każdy z tego serwa odszedł to sobie odpuść bo na tym serwerze są osoby które tanio skóry nie sprzedadzą i nie dadzą Ci tak łatwo dojść do twojego trollowego celu ty myślisz że prowokowaniem graczy I potem na nich donoszenie dostaniesz jakiś bon na makowca w nagrodę no chyba nie myślę że nie które osoby z administracji patrzące co tu się dzieje sami mają chęć cię ukarać ale nie mogą także albo się ogarniesz i zakończymy ten chiński balet albo Rconi się nie będą z tobą bawili i polecisz na lotkę z serwera ode mnie to tyle pozdrawiam BonusBGC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.