Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na NeXuS@@

Naxerski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Naxerski
Nick oskarżonego: NeXuS@@
Powód skargi: Nie spłacił rat za auto
Data zdarzenia: 28.12.2020 
Dowody:21DB9472-72DB-425D-8AAC-169842288B39.thumb.png.a24b2b3e75c08c7ebba1c92616bdfbfe.png
Opis sytuacji: Sprzedawałem auto Admiral za 25k powiedział ze weźmie za 20k i odda mi jutro reszte wszedłem na serwer w umówioną datę czyli wieczór 29.12.2020 napisałem mu na pm żeby mi oddał nic nie odpisywał pisałem mu to z 4 razy ale się poddałem gdy chciałem do niego napisać kolejny raz dostał on karę wyciszenia po czym wyszedł z serwera na kolejny dzień 30.12.2020 nie reagował kompletnie na moje wiadomości po czasie dostał znowu karę wyciszenia 
Dowód na poinformowaniu gracza o skardze: napisałem mu raz na pm żeby oddał bo napisze na niego skargę (nie reagował) kiedy kończyłem już grać napisałem mu tylko że pisze na niego skargę (więc powinien wiedzieć że napisze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.