Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hiroszek.

Woolfis

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Woolfis
Nick oskarżonego: @Hiroszek 
Powód skargi: naduzywanie rangi supportera, głupie odzywki w strone frakcji
Dowody: https://imgur.com/a/TabTRWs
Opis sytuacji: Byliśmy razem z @piotrek112113 na duty SAMD gdy w pewnym momencie wywaliło go z serwera. Po jego powrocie, dostaliśmy pozwolenie od opiekuna akademii @Koseryk na to by wrócić tym samym pojazdem na szpital by Piotrek mógł znów wziąć duty. Po sekundzie tepnął się do nas Hiroszek (zapewne nas specował) i zaczął mówić, że co to za taksówki, używał głupich odzywek ("na spawn sf i lecisz") i że przyszedł po ss'a jedynie i odleciał. 

"Nadużywanie rangi supporta" - Gdzie?
"Głupie odzywki" - Moim obowiązkiem - jak i twoim jakiś czas temu jest egzekwowanie regulaminów. Nie wiem czy wiesz ale frakcja SAMD to nie SATC więc musiałem reagować. Kolega zapytał się co ma zrobić skoro mu internet wyrzuciło więc odpowiedziałem iż ma zrobić rc na spawn sf i biec na frakcje - swoją drogą to daleko nie ma. Jeżeli miałbym do każdego gracza wypowiadać się pełnymi zdaniami to zabrakło by mi dnia. Co do tylko "ja tylko po ss" to napisałem jasno - nie mogę tego egzekwować bo nie jestem waszym liderem - ss zostanie przekazany do lidera. Nie monitoruję waszych wiadomości prywatnych 24/7 - bo nie ma to najmniejszego sensu - więc skąd miałem wiedzieć o jakimś pozwoleniu opiekuna?

Specowanie? Teleportacja? Dziwne ze magicznie znalazleś się akurat w naszym aucie kiedy Piotrek wrócił do gry i bawiłeś się w szeryfa.

14 minut temu, Hiroszek napisał:

Nie monitoruję waszych wiadomości prywatnych 24/7 - bo nie ma to najmniejszego sensu - więc skąd miałem wiedzieć o jakimś pozwoleniu opiekuna?

A ciekawe skąd wiedziałeś o tym, że będę zawozić Piotrka na baze? Specowałeś nas na 100% po rozmowie na mumble miedzy frakcjami. 

14 minut temu, Hiroszek napisał:

Kolega zapytał się co ma zrobić skoro mu internet wyrzuciło więc odpowiedziałem iż ma zrobić rc na spawn sf i biec na frakcje - swoją drogą to daleko nie ma. 

Przypomnieć Ci ile razy osoby z sara prosiły o tp na baze i do lawety, bo wywaliło im neta? I inne frakcje? Nigdy nie miał nikt z tym problemu, nagle ty masz. Egzekwowanie regulaminu frakcji nie należy do twoich obowiązków jako supportera, a liderów frakcji oraz opiekunów frakcji. Powtórze Ci to samo co powiedział mi Volenir. Nie wtrącaj się w sprawy frakcyjne.

Proszę rcon o wypowiedzenie się w tej sprawie i właściwe ukaranie Hiroszka.  (mam nadzieje, że sprawa nie będzie czekać miesiąca.)
Dodatkowo informuje, że ta sprawa również trafia do twojego lidera frakcji.

Podrzucę tylko jedną ostatnią rzecz.
"6. Administracja serwera ma obowiązek stosować się do Regulaminu Serwera i egzekwować kary w przypadku jego łamania."
Ciebie nie powinno jako supportera interesować czy ja go podwożę, z pozwoleniem czy bez. Twoim zadaniem jest egzekwowanie regulaminu serwera, nie frakcji. Jeśli chcesz się zajmować jakąś frakcją zajmij się swoją oraz adeptami przeklinającymi na mechaniku pośród kilku członków frakcji oraz innych graczy. Zostawiam to już dla rcon. 

"Gang bang (lub gangbang) – rodzaj seksu grupowego, w którym jedna osoba – niezależnie od płci – odbywa jednocześnie bądź po kolei stosunki płciowe z co najmniej trzema partnerami, z których każdy odbywa stosunek tylko z tą jedną osobą. Odróżnia to gang bang od pozostałych form seksu grupowego. Nie należy gang bangu mylić z triolizmem, w którym biorą udział wyłącznie trzy osoby."

Prosze bardzo definicja słowa gangbang. Dla mnie to jest obraza i cbk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.