Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza OG.CJ.Nolife

Zusje

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71225
Login: Brytyjka19
Nick oskarżonego:  OG.CJ.Nolife
Powód skargi: notoryczne prowokacje, wyzywanie, brak kultury, pisanie fake wiadomości na mój temat że niby mam iść na bana w mta i zastraszanie na forum i wyzywanie też z prowokacją, dodam jeszcze, że nie tylko mnie wyzywał też innych graczy ż na czacie który jest  dla wszystkich na forum. ten osobnik wydaję mi się, że potrzebuję odpocząć nie tylko iść na muta, ale bana bo zasługuje na to, jest dość opryskliwy, agresywny i wulgarny nazwałabym go nawet szkodnikiem bo bardzo czuję ogromną nienawiści do graczy, ale dłuższa przerwa myślę, że wyjdzie mu na zdrowie.
Data zdarzenia: 14.06.2023 o godzinie około 10:40 w mta i na forum około godziny 12:00 i około godziny 20:00
Dowody:
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

informacja2.png

OG.CJ.Nolife2.png

wyzywanie graczy na czacie.png

wyzywanie na czacie.png

OG.CJ.Nolife.png

OG.CJ.Nolife1.png

OG.CJ.NoLife.png

OG.CJ.Nolife1.png

OG.CJ.Nolife00000000000000.png

OG.CJ.Nolife000000000.png

OG.CJ.Nolife0000000.png

brak kultury do mnie00000000000000.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.