Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RiKi

matthy24

Rekomendowane odpowiedzi

Login: matthy24
Nick oskarżonego: @RiKi
Powód skargi: Zdejmowanie kar serwerowych po mimo braku apelacji. Powód zdjęcia jest taki iż usunąłem dowód dot. kary
Data zdarzenia: 30.12.2020 22:37
Dowody:

HNVhrlX.png

6x3fzCl.png

https://streamable.com/n9qagz
Opis sytuacji: Dałem raporta na gracza Mordzia_Rafcio, oraz eas_y w jakimś odstępie czasowym. Po czym ów raporty przyjął @RiKi, rozpatrzył je oraz nadał kary w jednym przypadku bodajze 12 godzin drugim 1 dzień. Po czym wyjeżdża do mnie z tekstem iż kary zdejmuje, ponieważ nie ma dowodów.
A chyba ponad 15 minut na sprawdzenie nagrania za co się dostało prawko jest w miarę git. Poza tym nie chce mieć zawalonego burdelem tzn. platrofmy streamable.com . 

Jeżeli będzie potrzeba to po prostu dam dowody na ów graczy o ile zarząd o to poprosi :3 

Witam!

Gracz @eas_y chciał zobaczyć nagranie za co dostał prawko po czym napisał do mnie, że link nie działa. Ja zdziwiony sprawdzam o co chodzi, a okazało się, że usunąłeś dowód przed upłynięciem kary. Zapytałem na chacie administracyjnym co w tym przypadku i otrzymałem odpowiedź od Volenir'a "Brak dowodu brak kary".

11 minut temu, matthy24 napisał:

A chyba ponad 15 minut na sprawdzenie nagrania za co się dostało prawko jest w miarę git.

Spoiler

[2020-12-30 22:28:40] [Output] : Gracz eas_y otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na 1 dzień przez RiKi, powód: Taranowanie (https://streamable.com/yqcuwq)
[2020-12-30 22:33:12] [Output] : << [35] eas_y: Nie wiem co ty dales za link ale nie dziala 🙂

Czy to jest 15 minut @matthy24?

Pozdrawiam i czekam na wypowiedź administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.