Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na WhiteTiger

nishi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: nishi*
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Praktycznie codzienne kary od supporta
Data zdarzenia: 30.12.2020
Dowody:mta-screen_2020-12-30_22-11-45.thumb.png.30885714ea2a857744b4b85de2529c80.png
Opis sytuacji: Sytuacja jest taka że ostatnimi czasami kiedy do administracji dołączył @WhiteTiger jestem przez niego karany bez powodu. Supporter oskarżony mści się na mnie prawdopodobnie przez to że, został wyrzucony z organizacji i za to mnie kara. I na ss widać że większości jestem jedynie karany przez niego, przed jego dojściem tak nie było. 

Siemka. Na wstępie odniose się do kar które ode mnie otrzymujesz. Dziś dostałem 2 filmy od gracza @Woolfis jak odwalasz motorem na evencie G1, także wtedy zacząłem Cię obserwować po chwili podjechałeś na mecha uszkadzając Buffalo -Gracz poprosił byś zapłacił lecz ty postanowiłeś odjechać.

Wczorajszy mute jest natomiast,że notorycznie na /g obrażałes bindem gracza @osinluj. Chciałbym Ci wspomnieć, że notorycznie widze na Ciebie skargi dot, odwalania na serwerze ( widać to nawet po twoich karach jakie posiadasz) Odrazu gdy dostałeś prawko postanowiłeś mnie zaszantażować  i napisałeś, że albo oddaję Ci prawko albo piszesz skargę bez wahania odpisałem Ci, że Nie.

Myślę sobie, że napisałeś skargę bo otrzymałeś słuszne prawko.

t

8 minut temu, WhiteTiger napisał:

Siemka. Na wstępie odniose się do kar które ode mnie otrzymujesz. Dziś dostałem 2 filmy od gracza @Woolfis jak odwalasz motorem na evencie G1, także wtedy zacząłem Cię obserwować po chwili podjechałeś na mecha uszkadzając Buffalo -Gracz poprosił byś zapłacił lecz ty postanowiłeś odjechać.

Wczorajszy mute jest natomiast,że notorycznie na /g obrażałes bindem gracza @osinluj. Chciałbym Ci wspomnieć, że notorycznie widze na Ciebie skargi dot, odwalania na serwerze ( widać to nawet po twoich karach jakie posiadasz) Odrazu gdy dostałeś prawko postanowiłeś mnie zaszantażować  i napisałeś, że albo oddaję Ci prawko albo piszesz skargę bez wahania odpisałem Ci, że Nie.

Myślę sobie, że napisałeś skargę bo otrzymałeś słuszne prawko.

no nie widać ze mnie obserwójesz na niewidce jak we mnie ludzie wjedzaja ja spadam z motoru. i jeżeli chodzi o filmy to mi je wyślij na dsc (dam ci nazwę na prywatnej wiadomości)

2 minuty temu, osinluj napisał:

Zgadzam się w 100% z WhiteTiger. Notorycznie wyzywałeś i tak nie dostawałeś dużych kar za to. Jesteś dla mnie żałosny i śmieszny co teraz piszesz na WhiteTiger.

hahaha jak byś nie zauważył to jestem karany praktycznie za to samo, to coś jest chyba nie tak 

Przed chwilą, nishi napisał:

t

no nie widać ze mnie obserwójesz na niewidce jak we mnie ludzie wjedzaja ja spadam z motoru. i jeżeli chodzi o filmy to mi je wyślij na dsc (dam ci nazwę na prywatnej wiadomości)

Nie muszę Ci nic pokazywać. Chyba wiesz jak się zachowujesz na serwerze. Popatrz na swoje kary one nie wzięły się z niczego nie sądzisz? Myślisz, że Cię na Ciebie uwziołem- Nie,po prostu spędzam na serwerze prawie całe dnie i wykonuje swoje obowiązki jakie ma dana ranga. 

Uważam, że skarga za nadaną karę i nie mam zamiaru się wypowiadać i robić off-topicu ze skargi.  Zaczekajmy cierpliwie na wypowiedź Administracji RCON. Pozdrawiam 😉

2 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Nie muszę Ci nic pokazywać. Chyba wiesz jak się zachowujesz na serwerze. Popatrz na swoje kary one nie wzięły się z niczego nie sądzisz? Myślisz, że Cię na Ciebie uwziołem- Nie,po prostu spędzam na serwerze prawie całe dnie i wykonuje swoje obowiązki jakie ma dana ranga. 

Uważam, że skarga za nadaną karę i nie mam zamiaru się wypowiadać i robić off-topicu ze skargi.  Zaczekajmy cierpliwie na wypowiedź Administracji RCON. Pozdrawiam 😉

Ok, poczekajmy 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.