Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Nokes

afrotykocie

Rekomendowane odpowiedzi

,Na dodatek mogę tylko powiedzieć że przed taranem gracz dostał mute na 1 dzień za obrażanie mnie wiec ten taran był odwetem za raporta którego napisałem,słabo Ci to wyszło. Ogarnij się i zacznij grać jak normalny gracz i skończ odwalać bo nie potrzebujemy tu takich graczy...

[2020-12-30 21:44:44] [Output] : (11) Nokes: kurwo

[2020-12-30 21:44:55] [Output] : (11) Nokes: bym ci wyjebał

Czekamy na wypowiedz administracji,zobaczymy co oni o tym sądzą

Napisałem ci tak ponieważ uderzałeś we mnie swoim kurierem i niszczyłeś mi paczki, dostałem muta bo zasłużyłem, to twoje odniesienie w "trzeciej osobie" jest nie na miejscu ponieważ poczułem się urażony kiedy tak do mnie napisałeś. Nie będę się już wypowiadał i czekam na odpowiedź administracji.

Nie nie nie poczekaj, czemu moje odniesienie było nie na miejscu,jest bardzo na miejscu,pyskowałeś i dostałeś karę teraz dostaniesz następna,czyli stary(JA) Cię załatwił.Co jest tu nie na miejscu?

A .to że mnie nie zrozumiałeś no cóż,nie dziwi mnie to w ogóle.

nie obraziłem Cie,nie taranowałem Cię jeśli tak pokaż na to dowody...

4 minuty temu, Nokes napisał:

Napisałem ci tak ponieważ uderzałeś we mnie swoim kurierem i niszczyłeś mi paczki, dostałem muta bo zasłużyłem, to twoje odniesienie w "trzeciej osobie" jest nie na miejscu ponieważ poczułem się urażony kiedy tak do mnie napisałeś. Nie będę się już wypowiadał i czekam na odpowiedź administracji.

Witam.

Oskarżony gracz otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na okres 24 godzin. Również ostrzegam Ciebie - autora skargi, abyś unikał takich zwrotów typu ''Ale Cię stary załatwił''. Rozumiem, że mogło Ci chodzić o siebie, ale każdy taki zwrot może odebrać inaczej. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.