Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na D4rkNight

damixu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 20036
Login: damixu
Nick oskarżonego: D4rkNight
Powód skargi: Kradzież odłożonych przedmiotów będących własnością kogoś innego (regulamin §2 pkt 5.2).
Data zdarzenia: 12/06/2023 22:15:30

Dowody: https://ibb.co/0262dYd (na screenshocie widać zarówno rozmowę z taksówkarzami, jak i informowanie gracza, że przedmioty nie były dla niego)

Opis sytuacji: Potrzebowałem opróżnić bagażnik swojego pojazdu, a z racji że byłem daleko od swojego motelu to nie miałem możliwości przełożenia przedmiotów do innego auta. W związku z tym postanowiłem pokręcić się po mapie szukając ludzi z zepsutymi autami żeby im pomóc (naprawiłem wcześniej jedno takie auto, można sprawdzić w logach). W związku z niewielką ilością takich napotkanych samochodów postanowiłem że pozostałe naprawki rozdam kierowcom ze sprawnymi autami, żeby schowali sobie do bagażnika na zapas. Jedno auto na spawnie zostało naprawione akumulatorem, część kierowców schowała sobie naprawki do bagażnika, ale niestety nie taksówkarze i nie supporter którzy stali na spawnie. W trakcie mojej rozmowy z taksówkarzami (widać ją na screenie), gracz D4rkNight biegając pozabierał wszystkie naprawki nieprzeznaczone dla niego. Natychmiast został poinformowany że to nie było dla niego, na co odpisał tylko "ez" i "1k ez" i odjechał. Kiedy poinformowałem graczy o jego zachowaniu na czacie, podszedł do łamania regulaminu bardzo lekceważąco i wyśmiał całe zdarzenie. Całość będzie widoczna w logach, włącznie z poinformowaniem gracza na /pm o skardze i jego wyśmianiu owej wiadomości na /g (więc nie ma wątpliwości co do odczytania informacji o złożeniu skargi)

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://ibb.co/2PY24bd

Wystarczy sprawdzić logi chociażby z samych rozmów o podanej godzinie - tych przed i po wykonaniem screena, są tam rozmowy z taksówkarzami którym chciałem dać te naprawki, włącznie z "zarobioną" na tym kwotą napisaną przez gracza. Jeżeli są również jakiekolwiek inne logi (np. tego co wyciągałem z bagażnika, co gracz podniósł, co schował do bagażnika) to z pewnością będzie to w nich zapisane. Nie nagrywam całej rozgrywki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.