Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - wywiad z graczem lastshoot.

BumbleBee*

Rekomendowane odpowiedzi

etBsTPP.png

informacje.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Trainee @0Bi.Dziś przedstawię Wam wywiad z graczem @lastshoot. Odpowiedział mi na pytania dotyczące jego frakcji, majątku czy o relacjach między nim a pracownikami. Zapraszam do przeczytania!

Gzqqb1L.png

O:  @0Bi. | L: @lastshoot

O: Witam, Trainee 0Bi z Redakcji Project News.
LWitam, z tej strony EMR II lastshoot z S.A Medical Department.

O: Na samym początku chciałbym zadać Ci pytanie odnośnie do twojej pracy. Jak długo jesteś we frakcji SAMD?
L: Dostałem się do akademii na początku kwietnia, pod koniec już udało mi się zdać egzaminy.

OA jak wyglądają twoje relacje z pracownikami?
L: Dobrze, staram się trzymać przyjazną atmosferę ze wszystkimi w tej frakcji.

OCzym na co dzień się zajmujesz? Co jest twoją pasją?
L: Aktualnie to się jeszcze uczę, moją pasją jest kierunek, na który uczęszczam, czyli informatyka. Można powiedzieć, że informatyka jest ciekawym przedmiotem, wiele rzeczy dzieje się na raz.

OIle wynosi obecnie twój majątek na serwerze?
L: Majątek Pan mówi, szczerze to nie mam pojęcia, bo mam kilka samochodów. Myślę, że jakbym sprzedał to, co posiadam, czyli samochody i domek to może z 700K wyszłoby.

NAAGQzX.png

O: Czy planujesz w przyszłości wstąpić do grona administracyjnego na ProjectRPG?
L
: Nie mam pojęcia, aktualnie to nie widzę siebie na miejscu supportera naszego serwera. Osobiście myślę, że nie dałbym rady, bo nie chcę, aby inni obrywali przeze mnie.

ODo jakiej organizacji należysz?
L: Obecnie należę do organizacji Montoneros. Jest tam spora część frakcji, a mnie zaprosili znajomi, którzy zachęcili mnie do gry na ProjectRPG.

OCo najczęściej robisz na serwerze?
L: Trudne pytanie, to już zależy od dnia, staram się być na służbie, ale różnie bywa, często sobie po prostu jeżdżę ze znajomymi.

OIle łącznie dotychczas spędziłeś godzin na serwerze?
L: Dziś w nocy około godziny 1:00 wybiło mi równiutko 400 godzin, konto założyłem dokładnie 12 lutego 2023r.

OZ mojej strony to było na tyle. Chciałbyś może kogoś jeszcze pozdrowić?
L: Pozdrawiam całą frakcję SAMD, a także graczy @Butek61, @Sentel2115, a także @Stachu_Chmura_SM To właśnie dzięki nim zacząłem tu grę.

O: Pozdrawiam, do zobaczenia!
L
: Również pozdrawiam, do zobaczenia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

0bi.pngaiishan.png.69d5849e1864675c6da18f8a92a27398.pngxhamster.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.