Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na konzz

Lilmxcioo.es

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lilmxcioo
Nick oskarżonego: konzz
Powód skargi: Bezpodstawny mute
Data zdarzenia: 30.12.2020 13:15-13:28
Dowody: Gracz MasterQ.cj został wyciszony na 3 dni przez konzz, powód: obrażanie i prowokowanie innego gracza
ⓘ Zostałeś wyciszony na 3 dni przez konzz z powodem: obrażanie i prowokowanie innego gracza
Opis sytuacji: Jakiś random nick gereq podjeżdża do mnie i.. (193) gereq: ten scamer. Więc napisałem do niego (296) MasterQ.cj: co XD??, po czym zacząłem z nim rozmowę na pw, gdzie nie padło żadne przekleństwo jedyne co do niego napisałem to, że ma teksty na poziomie 12 lat, bo nie wyobrażam sobie aby jakiś random mnie wyzywał. Przypadek jest taki, że gracz wie akurat o tej sprawie od konzz i akurat od niego dostałem tą karę na uwaga.. 3 dni.. Nie padło żadne przekleństwo.. konzz idealnie po odliczeniu przez gracza gereq na rozmowie pw dał mi mute, więc no minimalna faworka z jego strony i jak widać trochę tutaj wola koleżeńska padła. Jeszcze chciałem powiedzieć, że podjechał na mecha i nagle sobie zniknął jakby ktoś go przeteleportował no ale to mniejsza.

Hejka.

Kara słuszna, nie mająca związku z wypowiedziami gracza Gereq. Byliśmy na służbie, więc siedzieliśmy razem na mumblu frakcyjnym. Był na ciebie report, w którym gracz naissik wysłał tego SS po czym powiedziałem sobie pod nosem "oj chyba mucik", gereq to podłapał i postanowił napisać do ciebie na pm podczas waszej zawziętej dyskusji. Nikogo nie faworyzuje, dostał on ode mnie ostrzeżenie słowne i wytepałem go do patrolówki żebyście przestali się kłócić i OBYDWOJE unikneli muta - lecz ty postanowiłeś ciągnąć to dalej na PM. 

image.png.b7ec6ad9e035376eef5f0d013119fd54.png

Przed chwilą, MasterQ.cj napisał:

I przypadkowo jakiś gereq mi podchodzi i odlicza czas kiedy dostane akurat mute?

Twierdzi że czekał aż zacznę wpisywać komendę, a jak pojawiły się kropki to zaczął odliczać. Swoją drogą, wasza dyskusja nie ma nic wspólnego z karą, więc dlaczego dalej się kłócisz? Dałem ci dowód w postaci SS. To że taki report był też można sprawdzić, więc skarga jest bezpodstawna. Jeśli uraziło cię zachowanie wyżej wymienionego gracza, to napisz na niego skargę. W tym momencie piszesz na mnie skargę za zachowanie mojego kolegi z frakcji, z którym byłem w tamtym momencie na służbie. Swoją drogą - Skarga za nadaną karę (pkt. 7) 😊

Czekam na werdykt RCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.