Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SprytsBeng

louisrossi

Rekomendowane odpowiedzi

UID: nie trzeba! 
Login: louisrossi
Nick oskarżonego: @SprytsBeng
Powód skargi:  Niszczenie dobrego mienia, faszyzm

Data zdarzenia: 20 min temu
Dowody:  zforym wszystko widac statusy i skarga status @pawex !

Opis sytuacji: To jezt jakis dramat! Dlaczego sprytsbeng wyciagasz takie rzeczy, oczerniasz nas? przyjaciol? jinno? jak mozesz mowic takie slowa o nas my ciebie przyjelismy jak brata do jinno bo jestesmy rodzina! jak mozesz tak mowic o nas. Nigdy bysmy cie nie zglosili! my walczymy z trollami pamietasz jak ktos wysylal twojego członka na dc granko? my cie bronilismt i go zbanowalismy! my jestesmy z toba tobiasz! Ja tez dostalem bana na discord od kogos ale juz mi odblokowali i oby tobie tez odblokowali, dlaczego blokujesz mnie na MSG?? O co chodzi. to jest dziwne. chce mi sie plakac kiedy widze jak traktujesz nas swoich przyjaciol tobiasz
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @qbi. @Soltys. @SprytsBeng

Jestem przerażony, załamany, roztrzęsiony, w ogóle.

Do czego doszlo? Dlaczego? Co tu sie dzieje?

Chore to wszystko.

Chce mi sie plakac. 

Stracilem przyjaciela.

Weźcie tego trolla zbanujcie, bo to świeże konto zarejestrowane - dokładnie 08.06.2023 o 23:33. Nie wiem/y czemu tu nagle ''przyszedł''.
Swoją drogą, to:
qazt2Vi.png
vR8lTyI.png
Reszta jest w statusie @*RCON*Pawex26. Dałem tylko pierwsze wpisy jak @Patryk337 pokazywał przykład z @*RCON*Pawex26.
A ten 2-gi screen, to mój przykład.
Bardzo dobrze wiem, że to przez Wasz Discord ucierpiałem blockiem globalnym od Discorda.
Wiadomość napisałem o 16:33 06.06.2023, że ''Mam 12 lat.''. A o 00:37 07.06.2023 zablokowali mi konto. 
Przykład jest z @*RCON*Pawex26!

I Ty jesteś tam na serwerze moderatorem, liderem SAMC, dyrektorem K69, liderem organizacji JINNO? Tak postępując, trollując, w ogóle?
I naucz się pisać, bo chyba pisanie też leży u Ciebie.
Ja nic złego nie robię/zrobiłem. Piszę tylko samą prawdę! Nie trolluje, ani nic! I nie dam się na pomiatania!

PS. I też polecam administracji PRPG zbanować: @JEBACSPRYTSBENGA, bo to jest świeże, zarejestrowane konto, które przyszło też niewiadomo skąd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.