Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana [Forum] Skarga na @qbi. i @Soltys. - PROSZĘ O SZYBKIE ROZPATRZENIE.

Altec

Rekomendowane odpowiedzi

UID: Niepotrzebne.
Login: @SprytsBeng.
Nick oskarżonego: @qbi. i @Soltys..
Powód skargi: Trollowania, oszukiwania, mataczenia, w ogóle.
Data zdarzenia: Teraz - 08.06.2023 po 23:00.
Dowody: Status @*RCON*Pawex26, gdzie już ponad 50 wpisów jest. Nie trzeba robić SS'ów. Wystarczy wejść w status.
Opis sytuacji: Typy przyszli trollować, oszukiwać, mataczyć, w ogóle.
A dobrze wiemy, że to oni załatwili mi blokadę Discordowską po przez ich Discord organizacyjny serwera XeN'a, gtkuby.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @qbi. i @Soltys..
Przyszli z serwera XeN'a, gtkuby dołować, w ogóle. Wszystko widać.
@Zebra, @Sky niech to załatwią, bo mnie znają aż 8 lat. Najdłużej. Albo @Grabsio311, który też mnie zna 8 lat. Się znamy tyle.
Pozdrawiam.

Jako oskarżony pozwolę sobie na odpowiedź. 

• Nikt od nas Cie nie zreportował, to są zwykłe oszczerstwa mające na celu zniszczenie reputacji naszej potężnej organizacji.
  • Dostarcz dowody w ciągu pół godziny, jeżeli nie, to pozwolę sobie napisać na Ciebie skargę zarówno tu, jak i na pylu v2.
    4 minuty temu, SprytsBeng napisał:

Wiadomość napisałem o 16:33 06.06.2023, że ''Mam 12 lat.''. A o 00:37 07.06.2023 zablokowali mi konto. 

Jeżeli to traktujesz jako dowód, to do dochodzeniówki by Cie nigdy nie przyjęli. A wyżej umieszczony screen z discorda też o niczym nie mówi, a nawet wskazuje na to, że z własnej woli napisałeś, że masz 12 lat.

• Dodatkowo oczerniasz personalnie naszego potężnego lidera potężnego Jinno @louisrossi. Jeżeli nie zaprzestaniesz, to tym bardziej będę skłonny pisać na Ciebie skargi.

• Dodatkowo sam widzisz, że nie masz w tej sytuacji racji, więc powołujesz się na znajomych, co wstawiam poniżej.

Godzinę temu, SprytsBeng napisał:

@Zebra, @Sky niech to załatwią, bo mnie znają aż 8 lat. Najdłużej. Albo @Grabsio311, który też mnie zna 8 lat. Się znamy tyle.

Ogarnij się Tobiasz, nie pozdrawiam.

@czajkoSKY, bardzo dobrze powiedziane. Szanuję takich metalicznych, ostrych, mocnych ludzi - takich jak Ty!
@louisrossi, a Ty już przestań. Pogrążasz się z każdą wiadomością...

4 minuty temu, Soltys. napisał:

Jako oskarżony pozwolę sobie na odpowiedź. 

• Nikt od nas Cie nie zreportował, to są zwykłe oszczerstwa mające na celu zniszczenie reputacji naszej potężnej organizacji.
  • Dostarcz dowody w ciągu pół godziny, jeżeli nie, to pozwolę sobie napisać na Ciebie skargę zarówno tu, jak i na pylu v2.

Jeżeli to traktujesz jako dowód, to do dochodzeniówki by Cie nigdy nie przyjęli. A wyżej umieszczony screen z discorda też o niczym nie mówi, a nawet wskazuje na to, że z własnej woli napisałeś, że masz 12 lat.

• Dodatkowo oczerniasz personalnie naszego potężnego lidera potężnego Jinno @louisrossi. Jeżeli nie zaprzestaniesz, to tym bardziej będę skłonny pisać na Ciebie skargi.

• Dodatkowo sam widzisz, że nie masz w tej sytuacji racji, więc powołujesz się na znajomych, co wstawiam poniżej.

Ogarnij się Tobiasz, nie pozdrawiam.

Czemu spadacie dalej na łapy? Wiem dobrze, że to przez Wasz DC ucierpiałem blockiem globalnym od DC!
A teraz się tu gorączkujesz, wypisujesz jakieś historię, dociekasz prawd/y, w ogóle. Tylko nie wiem/y po co!
Ba: Jeszcze grożenie skargami.

Spadajcie na swój serwer. A Projecta zostawcie w świętym spokoju!

Bardzo dobrze wiem przez jaki DC ucierpiałem GLOBALNĄ BLOKADĄ DISCORDOWSKĄ...

3 minuty temu, SprytsBeng napisał:

Czemu spadacie dalej na łapy? Wiem dobrze, że to przez Wasz DC ucierpiałem blockiem globalnym od DC!
A teraz się tu gorączkujesz, wypisujesz jakieś historię, w ogóle. Tylko nie wiem/y po co!

Ty sie naucz pisać, a nie na luiska mi najeżdżasz. Nie wiem co to znaczy spadać na łapy. Nie wymyślam żadnej historii. Po raz kolejny Ci mówie, przedstaw mi dowody, które będą wskazywały na to, że przez DC Jinno zostałeś zbanowany. W innym wypadku będe pisał skargi tutaj i na forum PYLa.

3 minuty temu, SprytsBeng napisał:

Przestań człowiecze, bo nic innego nie wnosisz, tylko te swoje ''racje''.
Powtarzam: Bardzo dobrze wiem przez jaki DC ucierpiałem GLOBALNĄ BLOKADĄ DISCORDOWSKĄ...

W taki razie już zabieram się do pisania skarg na Ciebie za oszczerstwa w strone Jinno. Na forum, dc i sam serwer pylife prędko nie wejdziesz, a co tutaj, to jeszcze zobaczymy.

1 minutę temu, Soltys. napisał:

W taki razie już zabieram się do pisania skarg na Ciebie za oszczerstwa w strone Jinno. Na forum, dc i sam serwer pylife prędko nie wejdziesz, a co tutaj, to jeszcze zobaczymy.

Wyjdź lepiej z komputera, internetu, bo jesteś tak naparzony, że to się w palę nie mieści. A nie pisanie na mnie skarg, grożenie, itp.

15 minut temu, SprytsBeng napisał:

Wyjdź lepiej z komputera, internetu, bo jesteś tak naparzony, że to się w palę nie mieści. A nie pisanie na mnie skarg, grożenie, itp.

Do mnie tak piszesz XD? Przypomnę, że ty przez bana na discordzie popadasz w depresje. Nie będę się więcej udzielał w tym wątku bo to nie ma sensu.
Boli Cie wielkie Jinno.

1 minutę temu, Soltys. napisał:

Do mnie tak piszesz XD? Przypomnę, że ty przez bana na discordzie popadasz w depresje. Nie będę się więcej udzielał w tym wątku bo to nie ma sensu.

To się nie udzielaj/cie, bo pogrążasz/cie się z każdą wiadomością! A ja się nie dam na pomiatania, w ogóle. Mam swoje lata i się po prostu nie dam.
Wynoś/cie się.

Cześć,

Po analizie całej sprawy - cała skarga tak naprawdę nie tyczy się naszego serwera, tylko blokady konta na discordzie z rzekomym zgłoszeniem przez członków "Jinno". Skoro Ciebie zgłosili, to najwyraźniej mieli do tego prawo. Jedyne co w tej całej skardze mogę dodać, to przede wszystkim to, abyście zważali co piszecie na czyjś temat na forum serwerowym, takie Wasze oczernianie, mataczenia oraz oszustwa - mogą sprawić komuś naprawdę wielką przykrość. Tyczy się to zarówno strony oskarżonej, jak i oskarżającej. Dalsze losy tej sprawy, załatwiajcie sobie na prywatnych komunikatorach, ponieważ jak już wspominałem - sprawa nie tyczy się naszego serwera, zatem też nic z tym zrobić nie możemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.