Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na *MetaShi*

ADEQU

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 41409
Login: ADEQU
Nick oskarżonego: *MetaShi*
Powód skargi: Oszustwo 
Data zdarzenia: 28.05.2023r.
Dowody: received_915917352815159.jpeg.554a12ff04924e9a932c7643b7659075.jpeg
Opis sytuacji: Wraz z graczem robilismy zamiane ja dałem mu pojazd na id a on mi flasha i 35k ktore miał dać 07.06.23r nawet dalem mu szanse do 08.06.23r niestety gracz nie chce zapłacić
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Screenshot_20230608-152430.thumb.png.7f05f0423b9f979ac9155791cc19b29d.png

6 godzin temu, HymelJadwiga napisał:

@Metashi. - 24h na wypowiedź.

Tutaj na starcie dodam ze troche dzialacie nie fair bo jego skarge sprawdziliscie po dniu a mojej po 10dniach nie ale ok. Doszlosmy do tego ze na discordzie sie dogadalismy ze ja odzyskam moje auto on odzyska swoje ale ja bede mu musial doplacic 5k.Mysle ze to dobre rozwiazanie, bo  nie bedziemy musieli juz pisac skarg i marnowac czasu na to

8 minut temu, HymelJadwiga napisał:

Twój czas na spłatę pożyczki zostaje przedłużony do 16.06.2023, o wcześniejszym uzbieraniu kwoty poinformuj mnie w tym temacie. @Metashi.

Zapraszam do rozpatrzenie mojej skargi dopiero napisanej i usuniecie rej wiadomosci pozdrawiam

18 minut temu, Metashi. napisał:

Zapraszam do rozpatrzenie mojej skargi dopiero napisanej i usuniecie rej wiadomosci pozdrawiam

ADEQU miał prawo pozbyć się pojazdu oraz nie był on obiektem skargi. Tak jak napisałem w poprzedniej wiadomości twój czas na spłatę zaległej pożyczki wynosi 7 dni.

4 godziny temu, HymelJadwiga napisał:

ADEQU miał prawo pozbyć się pojazdu oraz nie był on obiektem skargi. Tak jak napisałem w poprzedniej wiadomości twój czas na spłatę zaległej pożyczki wynosi 7 dni.

Prosil bym o usuniecie skargi i nie splace pozyczki boz graczem sie dogadalismy i ooddal mi 115k wiec to nie jest potrzebne

W dniu 11.06.2023 o 11:50, HymelJadwiga napisał:

@Metashi. z racji tego, że obydwa wozy są praktycznie o tej samej wartości to w dalszym ciągu jesteś zobowiązany do zapłaty zaległych 35.000$ do 16.05.2023.

Dodam ze mamy teraz czerwiec czyli 06 i mam juz kase na oddanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.