Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na K.E.E.F - oskarżony przez OperatorKosiarki

Kosiara17cm

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: K.E.E.F
Data zdarzenia: 07.06.2023 godzina ok. 20:08
Opis zdarzenia: Witam, przychodzę tutaj napisać skargę na pracownika sary który nazywa się K.E.E.F. Sytuacja wyglądała tak że pracownik sary przyjechał na kurierkę, sprawdzał pojazdy i podszedł do mojego sultana, w którym próbował założyć blokadę ale w czasie udało mi się wsiąść do pojazdu. Wziąłem pojazd i odjechałem kawałek po czym zaparkowałem go znów, i poszedłem po pieniądze z bankomatu (fakt mogłem opłacić go kartą). K.E.E.F podszedł kolejny raz do sultana i założył blokadę w momencie w którym ja zdążyłem opłacić już parking.
Dowody: 

Dowód nr.1 Bilet parkingowy dla pojazdu Sultan został pomyślnie opłacony do 07.06 21:08, za kwotę 40$

Dowód na to ze pojazd trafił na parking policyjny. 

image.png.17e53e90daad30e240bef77791970a01.png

2 minuty temu, K.E.E.F napisał:

W momencie gdy brałem samochód na lawetę nie był opłacony ( godz. 20.07 ) >SS<

Dzięki, tyle ode mnie.

To ty chyba ślepy ziomek jesteś o 20:07 to ty jeszcze sie kreciles przy tym sultanie a nie brales go na lawete

7 minut temu, K.E.E.F napisał:

W momencie gdy brałem samochód na lawetę nie był opłacony ( godz. 20.07 ) >SS<

Dzięki, tyle ode mnie.

+ masz ss gdzie pojazd mial parking do 20:03 a w skardze jest wyraznie napisane ze wsiadlem do pojazdu i zaparkowalem go ponownie. I w momencie oplacenia nawet nie mial blokady na kole jeszcze.

Do sprostowania opiszę całą sytuację...

Podjechałem na parking kuriera, sprawdziłem parkomat i tylko twój pojazd wyświetlił się jako nieopłacony. Podszedłem do niego i wykonałem ss że to ten pojazd, po czym chciałem założyć blokadę na koło ale ty wszedłeś do pojazdu i odjechałeś kawałek, ja wróciłem się do lawety a ty z powrotem zaparkowałeś pojazd. Po czym podszedłeś do parkomatu niby go opłacając i odbiegłeś za budkę w której rozpoczyna się prace, podszedłem do parkomatu i pojazd dalej był nieopłacony.

Ocenę i werdykt zostawiam dla zarządu.

Pojazd miał prawo przebywać jeszcze jedną minutę na parkingu.

@K.E.E.F zwróć graczowi @OperatorKosiarki 500$ na konto bankowe. Przelew wykonasz w banku LS, UID gracza to: 9303. Jak wykonasz przelew to wklej tu loga lub zdjęcie z przelewu.

Pojazd został odholowany nieprawidłowo. Skargę przyjmuję oraz zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.