Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TurboWojtek - oskarżony przez Librus

Librus

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TurboWojtek

Data zdarzenia: 04.06

Opis zdarzenia: Zaparkowałem auto (sentinel) na chodniku na kilka minut ale zostało od razu odholowane , a według informacji w taryfikatorze takowe może stać 30 minut. (Pojazd , który zatrzymał się w stylu Amerykańskim lub Polskim (dwa koła na chodniku/linii równoległej do chodnika a dwa koła na jezdni) powyżej 30 min. - Parking policyjny z powodem pojazd porzucony.)

Dowody: https://imgur.com/a/AXkdzoM

Witam a więc tak dostałem zgłoszenie że jest pojazd porzucony więc oczywiście zaakceptowałem i pojechałem na miejsce i patrzę że auto jest bez kierowcy i na chodniku więc je sobie wziąłem i dałem na pp z powodem porzuconym więc nie widzę w tym żadnego problemu jeżeli zarząd będzie uważał że wina stoi po mojej stronie to zwrócę ci pieniądze 

mta-screen_2023-06-04_17-16-18.png

Pojazd miał prawo zatrzymać się w tym miejscu na 30 minut.

@TurboWojtek zwróć graczowi @Librus 500$ na konto bankowe. Przelew wykonasz w banku LS, UID gracza to: 41769. Jak wykonasz przelew to wklej tu loga lub zdjęcie z przelewu.

Pojazd został odholowany nieprawidłowo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.