Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na HoTSushi0

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18167
Login: Zevax
Nick oskarżonego: @HoTSushi0
Powód skargi: Oszustwo na tuning auta
Data zdarzenia: 31.05.2023 ok.14:30-15:20
Dowody: Logi
Opis sytuacji: Gracz ogłaszał że sprzeda flasha ft bez nitra na zestawie wyscigowym, zaproponowalem kwote i dokonaliśmy transakcji, jakies 2h pózniej tankując pojazd na stacji zauważyłem że nie posiada baku 150l więc udałem się do komponentów w celu weryfikacji tune auta, okazało się że nie ma: Baku 150l, Mzn oraz ABS. Postanowiłem napisać do gracza że nie posiada tych rzeczy i że zostałem oszukany ale na tą wiadomość nie uzyskałem już odpowiedzi
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Ping raczej wystarczy @HoTSushi0

Po otrzymaniu odpowiedzi na temat tune pojazdu, faktycznie potwierdza się brak wymienionych wyżej części tj: Bak 150l MZN oraz ABS. Tym samym na podstawie cen tune, gracz winny jest 155k. @HoTSushi0 ile potrzebujesz czasu na zarobienie 155k?

Brak zainteresowania ze strony oskarżonego. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.