Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DotykProboszczaa

McQueen

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23401
Login: Cubsick
Nick oskarżonego: DotykProboszczaa
Powód skargi: Brak spłaty raty za pojazd 
Data zdarzenia: 29.05.2023r
Dowody: ss/logi

1683747652_tutajsskiedyodda.thumb.jpg.8be06c912e66ae2d3e2e1788d63888b6.jpg
Opis sytuacji: Umówiłem sie z graczem że zapłaci w tamtym momencie 15k$ i do 22 wieczorem tego samego dnia(29.05.2023r) pozostałe 7k$ za Clovera(przelewem gdyby mnie nie bylo). Dnia 30.05.2023 o godzinie 17 ileś napisalem do gracza co z pieniędzmi. Gracz ten twierdził że przelał pieniądze na konto w banku .Po upewnieniu sie poprzez administracje oraz sprawdzenie historii przelewów w banku czy napewno przelew miał miejsce okazało sie ze nie.  Napisałem do niego że nie dostałem żadnego przelewu na konto, a on nadal twierdził ze zrobił przelew oraz że próbuje go okraść.

2140563409_ssbanku.thumb.jpg.6eb158723b001e0e3cc77f58f7201bf7.jpg1063532512_tunadaltwierdzizeprzelal.thumb.jpg.2883da950aae6cab52be24a77bd56046.jpg
30 min pózniej dostałem od gracza 3.000$ i wiadomość "trzymaj i nie oszukuj ludzi gościu" oraz wygrażał mi że napisze do admina o rzekome oszustwo. Pisałem dla niego że będę pisać skarge na niego na forum, a on głupio pytał sie: Co to forum?, Gdzie jest forum?, Gdzie na mapie? 
Pozniej tego samego dnia(30.05.2023r) około godziny 19 gracz napisał do mnie na forum że odda pieniądze oraz to były żarty i że będzie wieczorem na serwie. Wbiłem na serwer pozniej około 22(nie wiem kiedy dokładnie), gracz był aktywny, lecz gdy sie dopytywałem o pieniądze nie odpowiadał a po 20 minutach wyszedł z serwera. (31.05.2023r) O 22:24 dostałem od niego nastepne 3000$ lecz to nadal nie jest wszystko i pozostaje jeszcze 1k.Upomniałem sie o jeszcze 1h, gracz napisał "chwila". 22:42 Do tej pory nie dostałem 1000$ , gdy pisalem do gracza nie odpisywał. Spotkałem go na giełdzie o 22:44 i jedynie co do mnie napisał "(24) DotykProboszczaa: jebac psy jarac towar". Ogólnie gracz robił sobie żarty 
edit: chlop sie przestraszyl i dostalem 800$, jeszcze 200$
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @DotykProboszczaa image.thumb.png.1f076b895a743b8effb55e6a0f3cc78d.png

Nie miałem więcej kasy dzisiaj miałem mu oddać przelać ale dostałem bana bo .Dymitreusz chyba taki miał nik suporter nie umie ustawić kolejki i trochę mnie poniosło bo stałem długo żeby wjechac gdy nastała moja kolej to mi wytepal auto i wpuścił chyba swojego kolegę no to napisałem na niego reporta i kilka wurgarnych słów za to dostałem bana na 90 dni pozdrawiam gościa który nie umie ustawić kolejki. I wcale się nie wystraszyłem bo ja nie jestem cienki Bolek gościu pisałeś do mnie płakałeś o te pieniądze cały czas nawet spokojnie zarobić nie mogłem bo co chwilę pisałeś płaczku o głupie 200$ ale jak mnie odbnuja go ci oddam nawet 500 jak masz płakać 

W związku z brakiem dokonania brakującej kwoty, oskarżony zostaje ukarany. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.