Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na czeslawmuwi

piany_peka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: merat
Nick oskarżonego: czeslawmuwi
Powód skargi: Niesluszne karanie, brak checi do pomocy 
Data zdarzenia: 22:00 31.05 
Dowody: 

Opis sytuacji: perenial wydachowal mi sie na dach, z niewiadomo jakiego powodu wzial sie nagle support obok mnie, zamiast pomoc mi obrocic pojazd, stwierdzil, ze bedzie ogladal bo przeciez smieszne ze komus sie auto wydachowalo, po czym probowalem je obrocic o bramke (nie bylo inaczej bo by mi do wody perek wpadl), po czym przypadkowo przelecial przez bramki jak widac, przez co probowalem go dalej obrocic, gdy wsiadlem do pereniala przejechalem doslownie 10s, dostalem od niego prawko, ciekawe czemu nie raczyl pomoc mi obrocic pojazdu, tylko celowo niesluszna kare dal?! 

Cześć zaczynając od tego jak się tam znalazłem, otóż graczowi utknął motocykl  w bramce. Miałem się wynosić po zakończonej czynności, jednak Ty przykułeś moją uwagę swoim zachowaniem. Na początku myślałem że mnie zobaczysz i sobie odpuścisz, jednak Ty dalej robiłeś swoje. Nie dość że zbugowałeś bramkę pod względem zepsucia ściany która ma za zadanie właśnie takie zachowania powstrzymywać to jeszcze ominąłeś płacenie za bramki. Mogłem Ci pomóc, ale czy o to poprosiłeś? Twoim celem było tylko i wyłącznie przepchanie pojazdu przez bramkę aby nie musieć płacić. Tyle ode mnie.

5 godzin temu, czeslawmuwi napisał:

Cześć zaczynając od tego jak się tam znalazłem, otóż graczowi utknął motocykl  w bramce. Miałem się wynosić po zakończonej czynności, jednak Ty przykułeś moją uwagę swoim zachowaniem. Na początku myślałem że mnie zobaczysz i sobie odpuścisz, jednak Ty dalej robiłeś swoje. Nie dość że zbugowałeś bramkę pod względem zepsucia ściany która ma za zadanie właśnie takie zachowania powstrzymywać to jeszcze ominąłeś płacenie za bramki. Mogłem Ci pomóc, ale czy o to poprosiłeś? Twoim celem było tylko i wyłącznie przepchanie pojazdu przez bramkę aby nie musieć płacić. Tyle ode mnie.

XD?

To ja mam sie prosic ciebie co sie z dupy obok mnie bierzesz czy ty masz mi pomoc, kto wkoncu ma range support? Twoje glupie wytlumaczenie nic nie wnosi, bardziej pokazuje jakim typem człowieka jesteś, 

Jak inaczej miałem obrócić pojazd bez pomocy kogokolwiek? Wrzucić do wody?  Twój tok myślenia mnie nawet nie dziwi, bo przecież masz supporta, to nie musisz nic robić tylko jak ktoś "wyśle reporta", 

Co do płacenia za bramki mając tak olbrzymi majątek jaki posiadam, myślisz, że mnie boli jakieś nędzne 35$? XD 

A i tak ogółem to tutaj masz co wymagają na supporta, bo chyba nie czytałeś podczas pisania podania. 

m4HSW5k.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.